Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений

Ваш Профиль
  
               
Логин:
Пароль:
     




Димитров 

Комментарии




Новое в блогах



Новое на форуме



Главная » 2010 » Август » 10 » В Україні зростають ціни на продукти і пальне
В Україні зростають ціни на продукти і пальне
19:52
Господарювання влади на чолі з Януковичем призвело до хвилі зростання цін.
Офіційна пропаганда приховує й усіляко відволікає увагу суспільства від нової хвилі інфляції. Однак, аналіз інформаційних повідомлень із регіонів говорить про загальноукраїнську тенденцію.
1. У Харківській області зросли ціни на гречку, вершкове масло й свинину.
Про це повідомляє Державна інспекція контролю за цінами в Харківській області. УНІАН, 03.08.2010 http://consumers.unian.net/ukr/detail/5557
2. На Черкащині хліб уже подорожчав. Підвищило ціну місцеве підприємство - ЗАТ "Уманьхліб", - яке є найбільшим виробником і постачальником хліба в Уманському районі. 06.08.2010.http://www.ukr.net/news/na_cherkawin_hl_b_vzhe_podorozhchav-14044180.html Як повідомили в "Уманьхлібі", такий крок зумовлений зростанням собівартості хлібобулочних виробів через підвищення з 1 серпня тарифів на газ, який використовується для випікання хлібу.
3. На Львівщині зросли ціни гречану крупу й нафтопродукти. Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області надала звіт щодо цінової ситуації на Львівщині за період: кінець липня – початок серпня 2010 року. Відповідно до звіту, підвищилась середня ціна на крупу гречану й нафтопродукти. 06.08.10 http://daily.lviv.ua/?newsid=28194
Тези для коментування: Основа економіки – це енергоносії. Збільшення цін на газ, яке здійснює влада в інтересах кримінальної структури РосУкрЕнерго неминуче потягне зростання цін у багатьох інших секторах. Хлібопекарні, цехи з переробки круп, олійні комбінати… всі будуть закладати збільшену ціну газу у вартість товару. Зросла ціна на газ – обов'язково зростете вартість ще й нафтопродуктів. І це ще один аргумент для підвищення цін на кінцеві товари й послуги.
Збільшуючи ціни на газ на 50%, влада «підняла» соціальні стандарти на мізерні 20 гривень. Янукович має вибачитися перед людьми за обман і понести політичну відповідальність. Усю свою кампанію він побудував на темі підвищення соцстандартів. А після здачі росіянам Криму й флоту виправдав це твердою обіцянкою не підвищувати ціни на газ для населення. Він два рази впевнено обманув увесь народ.
31 жовтня на місцевих виборах ми маємо можливість поставити оцінку діючій владі, яка брехнею перемогла на виборах і ділом довела цю брехню. Ми маємо проігнорувати в бюлетені Партію регіонів, її президента Януковича, їхніх партнерів по коаліції – Блок Литвина й КПУ. Вони освячують рішення влади про відбір у кожної простої людини по 1000 гривень на користь злочинного угрупування РУЕ, на корить Януковича особисто.
Вы можете разместить ссылку на страницу в социальных сеятх:
Категория: Политика | Просмотров: 692 | Добавил: Ferrari | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 1

Добавил: Сергей
-1

Что-то сегодня уже не слышно защитников этого УПЫРЯ. Где вы Ау-у-ууууу. Что скажете в защиту своего пахана?
Дата публикации: 10.08.2010 в 20:14 Спам[Материал]
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Тысяча и один пасьянс

Мисс Димитров



Наш опрос
Какими сервисами гугля вы пользуетесь?
1. Поисковик
2. YouTube
3. GoogleMap
4. GMail
5. Другие
6. Ничем
Всего ответов: 141



Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0




Сегодня на сайте




День Рождения у:
Katuwa_lubov(40), Андрей(55), donbassremont(43), Abummimepam(41), initoo(48), Olya(39), olechka(39), APonomarev(42), Conradrerm(36), ElnoraPn(38), Marthainah(37), MartinNag(36), GeorgeMa(44), Robertnib(36), GeraldOl(47), Leslieei(47), veretofamew18(39), pocketkeic(44), MarcusNect(46), Asmadey(31)



 

Copyright MyCorp © 2024