Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений

Ваш Профиль
  
               
Логин:
Пароль:
     




Димитров 

Комментарии




Новое в блогах



Новое на форуме



Главная » 2010 » Ноябрь » 5 » Світова преса: Янукович провалив тест на демократію – місцеві вибори в Україні не визнано недемократичними
Світова преса: Янукович провалив тест на демократію – місцеві вибори в Україні не визнано недемократичними
19:27
Впливове у світі американське видання The Wall Street Journal поширило заяву уряду США із критикою проведення Віктором Януковичем місцевих виборів в Україні. З посиланням на офіційну заяву Держдепартаменту США, видання констатує, що вибори 31 жовтня стали кроком назад, порівняно із президентськими виборами. У заяві також засуджуються нещодавно прийняті зміни до виборчого законодавства, «які прямо спрацювали на користь владної Партії регіонів».
Financial Times констатує, що Янукович обіцяв багато про демократію, але не пройшов тест на перевірку того, що говорив, і що зробив. Видання цитує прес-секретаря Верховного представника ЄС із питань зовнішньої політики Кетрін Ештон, яка занепокоєна повідомленнями про порушення під час голосування, зокрема, зважаючи на досвід проведення в Україні виборів, які раніше відповідали міжнародним стандартам. «Вони підривають довіру народу до виборчого процесу та подальшого зміцнення демократії в Україні,» - сказала прес-секретар.
Цитата з The Wall Street Journal: «Вибори не відповідали стандартам відкритості та чесності».
Циатата з Financial Times: «Недільні вибори стали першими при президентові Януковичу, тому їх вважали перевіркою його відданості демократії. Реакція США доводить, що Янукович провалив цей тест на демократію».
Німецька Die Press звертає увагу на «відновлення старої практики фальсифікації результатів виборів по всій країні за допомогою так званого «адміністративного ресурсу».
Ніко Ланге у своїй статті пише: «За фасадом люб’язності здійснюється політика, яка підтримує старі структури, заважає справжній модернізації та зближує Україну з Росією, віддаляючи її від ЄС. Конкуренція тут не вітається, стандарти демократії та верховенства права часто зневажаються».
Інформаційна агенція France Press: “Місцеві та іноземні спостерігачі на місцевих виборах в Україні зафіксували численні процедурні порушення в день голосування… При тому, що вибори, які привели Януковича до влади у лютому цього року, могли бути прикладом відкритості для всього пострадянського простору, місцеві вибори 31 жовтня відрізняються згортанням демократії», - зазначає France Press.

1. Показовим є те, що кожне зі згаданих видань разом із критикою щодо недемократичності виборів та деградації України в цьому питанні нагадує, що Віктор Янукович, коли потребував міжнародної легітимізації, неодноразово обіцяв з усіх можливих європейських трибун провести чесні й демократичні місцеві вибори. Такі ремарки про його обіцянки, є ляпасом від особисто Януковичу та його владі разом узятій. На тонкій дипломатичній мові це, фактично, означає: Янукович, ти збрехав.
Отже, обман – став тепер стилем Януковича не тільки в середині країни, але й у світі. Глава держави представляє Україну на міжнародній арені. Тобто, брехав Янукович у своїх вигодах, а тінь упала на всю країну.
2. Іншим аспектом у контексті місцевих виборів є те, що негативна їх оцінка цивілізованими країнами перекреслює хоч і кволу, але поступальну євроінтеграцію України. З 2004 – го року всі вибори в Україні були, тією чи іншою мірою, але демократичні. Європа вже звикла до цього. Україна потроху почала сприйматися ними, як частина європейської цілісності. Але відкат демократії, завдяки Януковичу і його команді перекреслює європерспективи Україні. Цивілізований світ не пустить до себе країну, де вибори є лише бутафорією, де їх проводить бригада з битами, ще й закон написаний під бригаду з битами, а міліція й суди на стороні беззаконня..

Вы можете разместить ссылку на страницу в социальных сеятх:
Категория: Политика | Просмотров: 849 | Добавил: Ferrari | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 4

Добавил:jkg
-1

насрать демократия или нет !!
Дата публикации: 05.11.2010 в 20:28 Спам[Материал]

Добавил:Ametist
0

мне уже надоело думать про эти брехливые выборы,всё равно ничего не изменишь уже,теперь только жду когда по обещанию руслана будет постоянно вода и шикарные дороги по всему городу
Дата публикации: 05.11.2010 в 22:58 Спам[Материал]

Добавил:Молот
-1

Кого вы слушаете ? - этих скатов оранжевых ?
Дата публикации: 07.11.2010 в 09:04 Спам[Материал]

Добавил:Irisha
+1

Чего ругаться мы для синих и оранжевых дешёвая рабочая сила, главное - прийти к власти, а для этого все методы хороши.
Дата публикации: 10.11.2010 в 21:16 Спам[Материал]
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Тысяча и один пасьянс

Мисс Димитров



Наш опрос
Какими сервисами гугля вы пользуетесь?
1. Поисковик
2. YouTube
3. GoogleMap
4. GMail
5. Другие
6. Ничем
Всего ответов: 141



Статистика
Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0




Сегодня на сайте




День Рождения у:
nadusha(43), Леша(40), LediX(58), kilamosen(41), viktoxa(37), Георгий(49), PHELA90(34), Richardki(37), alexey111(42), VeraVerochka(45), Ronaldpi(40), Ronaldkn(36), ParmataMi(38), Anna_0405(38), AchleyJero(36), Andrewhic(36), IgnacioRok(42), Anthonyoi(46), Haroldsar(41), foliko(49), DimonPavlov(44), SonyaPanchenko(25), Antoxa(37), VanyaPistoletov(25), VitalikPetrenko(27)



 

Copyright MyCorp © 2024