Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений

Ваш Профиль
  
               
Логин:
Пароль:
     




Димитров 

Комментарии




Новое в блогах



Новое на форуме



Главная » 2010 » Октябрь » 22 » Настав кінець міфу про газові субсидії - влада збирається урізати бюджетну підтримку малозабезпеченим
Настав кінець міфу про газові субсидії - влада збирається урізати бюджетну підтримку малозабезпеченим
07:46
Міф про газові субсидії завершився. Влада Януковича готується урізати видатки на субсидії й пільги, якими обіцяла компенсувати малозабезпеченим категоріям багаторазове зростання вартості ціни на газ.
Про це повідомляє УНІАН із посиланням на ухвалений у першому читанні більшістю тушок проект закону «Про забезпечення комерційного обліку природного газу».
Крім скорочення видатків із Державного бюджету на субсидії й пільги закон передбачає, систему поетапного й обов’язкового встановлення лічильників для різних категорій споживачів газу.
Відповідно до проекту Закону, фінансування робіт здійснюється за рахунок коштів компаній із постачання природного газу. Йдеться про облгази. Як відомо, більшість із таких організацій є приватними й належать олігархам із Партії регіонів.
Під час обговорення законопроекту ряд депутатів від «БЮТ-Батьківщини» наголошували на тому, що ці заходи призведуть до підвищення цін на газ. Бо саме на споживачів перекладатимуться витрати на встановлення лічильників.
Цитата з повідомлення УНІАН: «Даним законопроектом передбачається запровадження комерційного обліку для усіх категорій споживачів та скорочення видатків з Державного бюджету на субсидії і пільги». http://www.unian.net/ukr/news/news-401657.html

1. Великий олігархічний бізнес ніколи не відзначався альтруїзмом до простого народу. Навпаки, традиційно він визискує з народу останнє. Можна не сумніватися, що встановлення лічильників під егідою Фірташа – Бойка стане для українців нашим внутрішнім Стокгольмським арбітражним судом. Народ у чергове обдеруть. Вартість лічильників і робіт зашиють, або в нову ціну на газ, або заставлять платити одразу. А хто не зможе одразу, тому оформлять кредит на його ж пенсію. З Пенсійного фонду гроші одразу перераховуватимуть на рахунки Фірташа.
2. Процеси, які чинить влада Януковича в газовому секторі в широкому сенсі свідчить про характер «Нової країни», яку будує Янукович. Вони кажуть: ми збільшили ціну на газ для людей, бо цього вимагає МВФ.
Перше – владу ніхто не змушував брати гігантські кредити. Але взяли бо потребували покриття зовнішніх корпоративних боргів своїх підприємств. І це зробили через бюджет, перевівши свої борги на державу.
Друге – у вимогах МВФ сказано, що потрібно збалансувати й привести до відповідності ціну газу з ринковою. Але не сказано імпортного газу чи газу внутрішнього видобутку. Відомо, громадяни в нас споживали виключно дешевий газ українського видобутку. Замість того щоб залишити все як було, цей дешевий газ спрямували на заводи олігархів, а людям дали той, що за світовою ціною. Але ж МВФ не вимагав такого робити.
Третє – де надприбутки тих підприємств, які отримали дешевий український газ. Чи вони в збільшенні зарплат працівників? Чи вони пішли на модернізацію виробництва? Ні! Відповіддю на питання можуть бути останні новини з Кіпру: виявляється в 2010-му році найвищий рівень прямих інвестицій у цю сонячну країну виявився з України. (8 з 10 місяців 2010-го року в Україні повну владу мають Янукович і Партія регіонів).
Отже, влада Януковича забрала в населення дешевий газ українського видобутку й спрямувала його на заводи своїх олігархів. Натомість, українцям дала імпортний газ за «світовими цінами» при наших мізерних зарплатах і пенсіях.
3. У Конституції України, у перших її положеннях, окреслено контури держави, яка будується. Там зазначено, що Україна – соціальна держава. У попередні роки влада більше-менше, але хоча б намагались слідувати цьому постулату. Сьогодні, відповідно до плану побудови «Нової країни» Януковича, у тих перших положеннях Конституції чесним було б записати: Україна – антисоціальна, олігархічна держава де інтереси крупного капіталу стоять вище інтересів людини й суспільства. Ще було б чесним додати пункт, що головним завданням держави є максимально ефективна експлуатація українського народу, земель, надр та ресурсів України в інтересах крупного олігархічного капіталу. Як не прикро, але саме таку «Нову Україну» будує Янукович і його монопольна влада.

Вы можете разместить ссылку на страницу в социальных сеятх:
Категория: Политика | Просмотров: 1120 | Добавил: Ferrari | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 181 2 »

Добавил: вадюха
+1

за что боролись на то и напоролись...
Дата публикации: 22.10.2010 в 14:06 Спам[Материал]

Добавил:.
0

Борец хренов
Дата публикации: 22.10.2010 в 22:02 Спам[Материал]

Добавил: вадюха
+1

а ты кто?хрен борцов.
Дата публикации: 23.10.2010 в 01:58 Спам[Материал]

Добавил:Андрей
+1

Ще раз підкреслюю, тільки дебіли могли голосувать за Яника та його банду. На жаль у Донбасі таких більшість.
Дата публикации: 24.10.2010 в 06:34 Спам[Материал]

Добавил:Иринка
+2

Выгребайте теперь. Раньше за бутылку водки на Майдане стояли, а теперь бесплатно будете стоять, чтоб не повыздыхали ваши семьи. Это я любителям партии регионов пишу, жаль, что из-за них другие люди и семьи страдают.
Дата публикации: 24.10.2010 в 16:38 Спам[Материал]

Добавил: Ekaterina
0

Прикольно сказала.
Дата публикации: 28.10.2010 в 16:37 Спам[Материал]

Добавил:9999
+2

Наконец то Донецкий регион глазки открыл. Выбрали мудака! Капец, живите и рыгайте теперь по долгам.
Дата публикации: 24.10.2010 в 16:43 Спам[Материал]

Добавил:ток
-1

так такой мудак(чка ) как ты и выбирает а теперь делает вид что - нет нет .... я не .. а теперь сел(а) за монитор и пиз... в место того что б что то делать для страны и себя !
Дата публикации: 24.10.2010 в 17:32 Спам[Материал]

Добавил:.
-2

Только дебил может думать что при юльке было бы лучше . Ну бараны просто напросто.
Дата публикации: 24.10.2010 в 22:02 Спам[Материал]

Добавил:Брат
0

В этой конченой стране с этим конченым народом - лучше ни когда не будет.
Дата публикации: 24.10.2010 в 22:05 Спам[Материал]

Добавил:Валерий
+3

Интересно, учат нас чему-нибудь уроки жизни? Кто после этого станет поддерживать партию регионов и голосовать за её "достойных представителей", которые своими откормленными и ухоженными лицами мозолят глаза по всему городу и улыбаются-улыбаются нам с рекламных плакатов, мол, а вы всё равно нас выберете?! И ведь выберут! А значит улыбаются господа не зря...
Дата публикации: 25.10.2010 в 02:26 Спам[Материал]
1 2 »
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Тысяча и один пасьянс

Мисс Димитров



Наш опрос
Какими сервисами гугля вы пользуетесь?
1. Поисковик
2. YouTube
3. GoogleMap
4. GMail
5. Другие
6. Ничем
Всего ответов: 141



Статистика
Онлайн всего: 2
Гостей: 1
Пользователей: 1
Rita25



Сегодня на сайте
Onosayn, Marisha21, Джеймс, Умка, Marina663, Seregga, Darius4678, Лисенко, Remar



День Рождения у:
body(43), Ефим(42), Tinfuttgutdug(42), Dcracks29(41), curriero(45), postavku(47), Kennether(40), Antonsamb(45), PatrickMn(38), bob26(22), CarlosNuch(49), 78viarichq2413(44), Williamhymn(49), Michaelhiz(41), MaureneMr(45), DonaldFaic(40), Ekaren(41), Richardmods(48), picundas(40), Anuta(34), Fialka(37), halomutov(25), Triksy(37), Carissimo(41)



 

Copyright MyCorp © 2024