Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений

Ваш Профиль
  
               
Логин:
Пароль:
     




Димитров 

Комментарии




Новое в блогах



Новое на форуме



Главная » 2010 » Сентябрь » 9 » Янукович уже не керує країною, це роблять «смотрящі» з Росії
Янукович уже не керує країною, це роблять «смотрящі» з Росії
00:18
Янукович уже не керує країною, це роблять «смотрящі» поставлені Москвою, упевнений член коаліції Тарас Чорновіл.
Тарас Чорновіл пройшов із Партією регіонів президентські вибори-2004, парламентські-2006 та позачергову кампанію-2007. Він, як ніхто інший, розбирається у внутрішній кухні регіоналів. Днями політик дав розгорнуте інтерв’ю виданню «Главком» де відкрив страшні речі, що відбуваються сьогодні з країною. Фактично, Януковичем, Партією регіонів, а, отже, і державою сьогодні керують поставлені з Москви люди, які, ні для самого Януковича, ні його партії нічого не зробили. Йдеться про: Голову СБУ Хорошковського, Голову Адміністрації президента Льовочкіна, Міністра ПЕК Бойка й власника РосУкрЕнерго Фірташа. «Стара гвардія» Януковича або усунута новими «смотрящіми» (наприклад, Ахметов), або отримує інформаційні удари й критику (Азаров та інші). Цим готується ґрунт для відставки уряду, який у подальшому має очолити один зі «смотрящіх». «Країну чекають серйозні потрясіння», - констатує Чорновіл.
Далі наводимо витяги найбільш виразних думок і аргументів колишнього соратника Януковича, який претендує на статус політичного експерта «із середини», тобто, із влади.
Тарас Чорновіл: «У мене немає відповіді на питання, хто керує країною, хто в країні справжній Президент. Бо Янукович уже не керує країною. Я впевнений у цьому. Більше того, я впевнений, що до нього приставлений «смотрящий». І в мене є відчуття, що це – російський «смотрящий». http://glavcom.ua/articles/1632.html
Без будь-яких домислів, з опертям на голі факти Чорновіл аналізує ситуацію.
Ганна Герман, як чіткий політичний флюгер. «Наприклад, ви помітили, що Ганна Герман (а це людина з дуже доброю чуйкою і колосальним вмінням виживання) дуже спокійно реагувала, коли я Януковича називав не особливо приємними словами, але варто було мені щось сказати про Хорошковського, як я моментально став кіллером на всю Україну?».
«Смотрящі» роблять провокації проти самого Януковича: «Або інший момент. Ви звернули увагу, що коли у Януковича готуються візити в Росію чи якісь домовленості з Росією, то у нього не виникає жодних проблем з командою. Вона працює як годинничок – чітко, без жодних провокацій, жодних вихлопів. А які провокації відбувалися, наприклад, коли Янукович готував свій візит у Німеччину – тобто йшлося про прорив у протилежний, західний бік? Ситуації з Шуллером, Ланге, інші речі, на які в Німеччині просто мусять реагувати – я маю на увазі ситуацію з 5 каналом і ТВі, інші речі. Тобто напряму готувався зрив візиту! І люди, які це робили, відомі.
Ім’я організатора провокацій відоме. «Хорошковський. Він особисто відповідальний за кожен з цих епізодів без винятку. Всі це знають, всі розуміють. Януковичу задають про нього прямі питання, на нього цим просто тиснуть. Я переконаний, що в закритій частині зустрічі Ангела Меркель прямим текстом сказала Януковичу, що з ним не можна працювати, поки біля нього працюють такі люди, і відбувається настільки відверта корупція, адже використання службового становища для блага свого бізнесу на таких посадах і в такий брудний спосіб у Європі сприймається як щось найстрашніше, це ще гірше Лукашенка. І Янукович, відповідаючи на питання про Хорошковського, виправдовувався, як тільки міг. Виглядаючи при цьому просто жалюгідно...».
Янукович виправдовує «смотрящіх»: «Якщо Янукович виправдовує Хорошковського у ситуації, яка насправді є відвертою провокацією проти нього напряму, виглядаючи при цьому жалюгідно, наче побитий песик…»
Фракція регіонів готується до серйозних кадрових змін: «У фракції народ досить відверто говорить, що їм тихенько натякають, що скоро будуть дуже неординарні кадрові рішення. Можливо, глобальні. А глобальні – це відставка уряду».
Б’ють старих соратників і виправдовують «смотрящіх» провокаторів: «А тепер підіб’ємо підсумки. Ким є ті, кого сьогодні б’ють, і ті, кого Янукович чомусь бити не може? Кого б’ють (критика, інформаційні удари) – це ніби соратники, партнери, які відповідають за стан справ у країні.
Про «смотрящого» міністра ПЕК Бойка: «Хто такий Бойко? Хороший дядько, добрий міністр, але дуже залежний від Росії. І помітьте, зараз, коли він раптом почав гратися в серйозну гру і увійшов у впливовий пул, на 180 градусів змінилася позиція Росії щодо Росукренерго. Якщо перед тим там відкривалися справи проти Фірташа, його хотіли арештувати, то сьогодні нам Міллер ставить умови на кшталт якщо ми не повернемо газ Росукренерго, то ми не матимемо тих пільг і знижок, які ми вже оплатили перебуванням їхнього флоту в Севастополі».
Бойка під пресингом нав’язали росіяни. «У 2005 році під страшним пресингом з Росії, особисто з боку Гризлова – ці розмови відбувалися у моїй присутності – Янукович вистояв і не включив Бойка і його Республіканську партію до свого виборчого списку. Бо мав бути блок, Росія тиснула у цьому питанні неймовірно, а Янукович тоді вистояв, бо тоді він ще міг відстоювати свою позицію. Зараз, я так розумію, уже не може...»
Голова Служби Безпеки України з російським громадянством?.. «Хто такий Хорошковський? Коли його Кучма турнув, то про нього взагалі думали, що він вже й українського громадянства не має, а є російським бізнесменом».
Янукович називав Фірташа й РосУкрЕнерго бандитською структурою: «А хто такий Фірташ? Він, на відміну від того ж Ахметова і дрібніших бізнесменів з фракції, не фінансував партію, не фінансував виборчу кампанію, не давав організаційного і адміністративного ресурсу, а лише створював колосальні проблеми. Особисто Янукович у кінці 2005 року на виїзному засіданні Партії регіонів у Донецьку, у моїй присутності називав Росукренерго – структуру Фірташа «бандитською групою, яка захоплює український ринок з подачі Ющенка і Єханурова».
Усіх «смотрящіх» об’єднує Росія. «І чомусь ці люди всім керують. Об’єднує їх усіх дуже серйозне коріння в Росії. Усіх, за винятком, може, Льовочкіна, бо у нього взагалі коріння ніякого немає, він так – куди дмухнуло... Здавалося б, плюнув і розтер. Але ні, не плюнув і розтер – його поставили, йому дали вплив і він керує країною…»
Янукович боїться сказати слово «смотрящім», він – весільний генерал. «Власне, коли я бачу, як Янукович розправляється з тими, хто є невигідними партнерами для Росії або для групи Хорошковсього-Льовочкіна, і як він боїться слово сказати цим людям, то у мене з’являється відчуття, що насправді керують усім напряму приставлені до нього «смотрящие», а він – так, весільний генерал».
Уряд готується до відставки, Янукович країною не керує. «Я лише констатую факти. По-перше, Янукович сьогодні країною не керує. По-друге, уряд опинився у підвішеному стані, його дискредитують, дискримінують і готують до відставки. По-третє, країною по суті безкарно керує, робить у цій країні що завгодно і тримає Януковича під колосальним впливом групка людей, які для Януковича нічого не зробили і, відповідно, він міг би їх послати дуже далеко, але чомусь цього не робить. І останнє: всі ці люди мають прямі зав’язки з Росією, а останнім часом у декого з них виникали в Росії певні ситуації, зокрема з Росукренерго, які підтверджують, що контакт діє і сьогодні.
Демонстрацією тотальної впливовості «смотрящіх» була відставка Шуфрича. «У мене таке враження, що демонстрацією сили тією групою стала відставка Шуфрича. Очевидно, десь на той момент вони – Льовочкін, Хорошковський, Фірташ, Бойко і Грищенко для прикриття міжнародного напрямку – перейняли контроль над Януковичем, і їм потрібно було продемонструвати свою силу, щоб усім все стало ясно. Зрештою, кому не ясно, потім ще пояснять окремо, але так, щоб не розпилятися, а всім одразу дати зрозуміти, хто в хаті господар, – то коли вони могли це зробити, вони це й зробили.
У Партії регіонів усі побачили, що «смотрящі» можуть стерти будь-кого. «Відставка Шуфрича була демонстрацією. Всі дуже добре пам’ятали: Шуфрич колись дав по морді Льовочкін. Він тоді це проковтнув, і всі пам’ятали, що Льовочкіну можна безкарно дати по морді. Льовочкін мав показати, що безкарно цього не робити не можна, і показав це, як тільки наростив відповідний вплив. Це було демонстративне побиття.. Наука була доброю. Всі вже побачили, який вплив має Хорошковський, розуміють, що відкривати рота на нього небезпечно, ліпше бути його другом, ніж ворогом».
У Партії регіонів установлюється система сталінського страху. «Ця радянська система, здається, перекочувала і в Партію регіонів. І це – ірраціональні речі. Ірраціональне пояснення має те, що Янукович слухається не Ахметова, якому він зобов’язаний, який йому може ще дати мільйон корисних і потрібних речей – від людського ресурсу до грошового, а слухається якусь шантрапу. Так само ірраціональною є причина того, що у політиків з Партії регіонів прокинувся отой генетичний страх сталінського періоду»
Чому Янукович так слухає російських ставлеників і віддаляє свою стару команду? Є варіант, що росіяни мають на Президента України досі не оприлюднений компромат. Але цей аргумент не витримує критики. І так уся країна знає, що від двічі сидів. Навіть, якщо з’являться епізоди про його сексуальні злочини, ті, хто за нього голосував не повірять. Фактор компромату у випадку з Януковичем уже вичерпаний, це очевидний факт для всіх політтехнологів України.
Існує версія про гіпнотичний вплив на Януковича. Він певний час перебував на «Алтаї», де «лікував» своє коліно. Цілком імовірно, що разом із коліном йому «підлікували» і голову. Не варто забувати про гіпнотичні дослідження й практики в структурі радянського КДБ. Очевидно, що ФСБ продовжило цю традицію, сучасне російське керівництво ними інтенсивно користується.
Українцям у такій ситуації залишається об’єднуватися, організовуватися й кожному робити свій посильний вклад у визволення України від внутрішнього ворога. Першим кроком у цьому має бути максимальне поширення серед народу інформації про ситуацію у владі.
Вы можете разместить ссылку на страницу в социальных сеятх:
Категория: Политика | Просмотров: 1138 | Добавил: Ferrari | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 5

Добавил:андрей
0

Я повністю підтримую Тараса. Вся політика Яника антиукраїнська. Ще раз підкреслюю, треба його зупиняти. Інакше ми всі станемо однією з областей (не республік ні) Росії, і Путін із своїм КДБ буде керувети Україною так само як він керує Росією. Міліція "будет отоваривать несогласных дубинками по башке". Я цього не хочу. Я хочу щоб Україна була нормальною європейською державою, а не Середньовічною деспотією.
Дата публикации: 09.09.2010 в 03:36 Спам[Материал]

Добавил:Генадий
0

Бред обиженных националистов-шизофреников!!!
Дата публикации: 09.09.2010 в 09:55 Спам[Материал]

Добавил: Сергей
0

Бредом является то что такие как Геннадий до сих пор верят этому ублюдку
Дата публикации: 09.09.2010 в 16:52 Спам[Материал]

Добавил:Володя
0

Скоро прийде лихо яке розтавить всі крапки над і
Дата публикации: 23.09.2010 в 14:31 Спам[Материал]

Добавил:володя
0

Оно уже пришло, теска! То ли еще будет. Янукович продался не России( это было бы куда лучше), а жидомассонской ложе. А это уже катастрофа.
Дата публикации: 23.09.2010 в 22:19 Спам[Материал]
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Тысяча и один пасьянс

Мисс Димитров



Наш опрос
Какими сервисами гугля вы пользуетесь?
1. Поисковик
2. YouTube
3. GoogleMap
4. GMail
5. Другие
6. Ничем
Всего ответов: 141



Статистика
Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0




Сегодня на сайте
maxxxi



День Рождения у:
Taksony1576(33), Kleopatraxxx(47), nengoath(49), Estabsfulfuse(45), Jimmieleby(46), HilariaMi(41), dragomilit(36), alinBah(36), Carltonfale(38), EverettGuh(49), aadtneySl(45), pocketkeiq(37), Kennethcip(43), RhordaKl(47), VeraPav(36), Cawka(34), Aristarh(34), Lilianna(36), im_antonio(34), Saterkaf(21)



 

Copyright MyCorp © 2024