Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений

Ваш Профиль
  
               
Логин:
Пароль:
     




Димитров 

Комментарии




Новое в блогах



Новое на форуме



Главная » 2010 » Октябрь » 9 » Галоп інфляції від тріо Янукович–Азаров–Тігіпко
Галоп інфляції від тріо Янукович–Азаров–Тігіпко
00:16
1. Янукович-Азаров-Тігіпко приховують реальні масштаби інфляції.

Теза. Влада Януковича впала в інформаційну шизофренію. Офіційна пропаганда товче про майже відсутність інфляції, а реальне життя засвідчує її галопуючі темпи.
Ширше: Шизофренія – це випадання з реальності й вибіркове сприйняття дійсності. Саме такі симптоми сьогодні помітні у влади Януковича. Так, Державний комітет статистики України 6 жовтня оприлюднив індекс споживчих цін у вересні 2010 року, яка склала 2,9%.
Це дуже високий показник інфляції для вересня, бо в перший осінній місяць після збирання нового врожаю ціни ростуть мало, зазначає Міністр фінансів опозиційного уряду Андрій Сенченко. Але навіть такі високі темпи інфляції занижені в кілька разів.
Цитата Міністра фінансів опозиційного уряду: «Нинішній показник вересневої інфляції викликає великий сумнів, оскільки за очікуваннях експертів він мав виявитися набагато більшим. Втім, кожний з українців може й сам переконатися, що Держкомстат прикрашає реальну ситуацію з інфляцією». http://www.byut.com.ua/news/3451.html
Цитата із сайту «Економічна правда»: «Щойно розпочалася осінь, як стали стрімко дорожчати продукти харчування. Найбільш уживані продукти харчування лише за вересень виросли в ціні на 40-80%» http://www.epravda.com.ua/publications/2010/10/4/250495/
Тези для коментування:
1. Своєю політикою влада спровокувала інфляцію навіть у традиційно стабільні місяці. Так, у 2009 році інфляція вересня склала лише 0,8%, у вересні 2008 року - 1,1%.
2. Вище нинішнього значення вереснева інфляція в останнє стрибала 12 років тому!!! Це було в 1998 році, тоді споживчі ціни виросли на 3,8%. Однак, настільки сильний ріст тоді був викликаний фінансовою кризою, що почалася, - з різкою девальвацією гривні.

2. Інформаційна шизофренія влади у фактах

Теза. Офіційно задеклароване зростання цін по групам товарів у рази відрізняється від реальної ситуації в магазинах і на ринках.
Ширше: Держкомстат указав у своєму звіті, що картопля підвищилася в ціні тільки на 22,4%. Усім, хто регулярно ходить на ринки й у продовольчі магазини, прекрасно відомо, що картопля у вересні подорожчав не менш чим на 80-100% - тобто, у два рази, якщо не більше.
Держкомстат повідомляє, що тільки на 16,8% подорожчали овочі минулого місяця. Але всім очевидно, що практично всі овочі подорожчали в півтора-два рази. І це ще триває активний сезон на овочі, а що буде взимку й навесні – уявляти не хочеться.
Підконтрольне владі статистичне відомство розповідає про подорожчання молока всього на 5,7%, масла - на 7,7%, сиру - на 6,9%. Не могли громадяни не помітити, що ціна на молочні продукти підвищилася минулого місяця не менш ніж у півтора рази.
Яйця подорожчали у вересні не менш ніж у два рази - Держкомстат показує подорожчання на 51,5%.
М'ясо піднялося в ціні, за даними офіційної статистики, лише на 2,4%, фрукти подорожчали тільки на 3,6%, соняшникове масло - усього на 2,6%. Продукти харчування в цілому подорожчали нібито всього-на-всього на 4,4%....
Цитата Міністра фінансів опозиційного уряду: «Можна однозначно затверджувати, що Держкомстат спотворив показник інфляції у вересні, істотно його занизивши. Причому, зрозуміло, що зробив він це свідомо - на догоду нинішньої влади…
У дійсності, продуті харчування подорожчали у вересні не менш чим на 20-30%. А з обліком того, що вони становлять у споживчому кошику українців більшу половину всіх їхніх щомісячних видатків, то інфляція минулого місяця насправді ніяк не може бути менш 10-15% - а не 2,9%, як зазначено в офіційній статистиці», - переконаний Андрій Сенченко.
Тези для коментування:
1. Цікаво в яких магазинах статисти зафіксували настільки «скромне» подорожчання цього продуктів? Нехай влада покаже ті магазини й ринки де можна купити товари, що відповідають статистиці. Такі ринки не існують!
2. Владу Януковича часто порівнюють із відкатом до радянського минулого в його найгірших контекстах. Однією з таких ознак є масована пропагандистська брехня. Колись у СРСР була приказка, що є брехня, а є офіційна радянська статистика. Тепер ця приказка актуальна в сучасній Україні.
3. Наближаються місцеві вибори, влада Януковича-Азарова хоче обдурити людей, сховавши реальне положення з ростом споживчих цін. Засобом самої тільки брехні вони намагаються переконати народ, що життя покращилося, тоді як воно реально й стрімко погіршилося. У країні широким маршем іде галопуюча інфляція.

3. Влада бреше про інфляцію, бо хоче зекономити на людях

Теза. Влада приховує реальну інфляцію, бо не бажає виплачувати людям індексацію.
Ширше: Пропорційно до росту споживчих цін уряд зобов'язаний індексувати номінальні доходи населення. Однак нинішня влада хоче заощадити на людях, тому й занижує реальну величину інфляції. Ще однією причиною є спроба обдурити МВФ - заради одержання наприкінці листопада чергового траншу кредиту. Інфляція є одним із найважливіших економічних макропоказників, тому уряд Азарова зацікавлений сховати тривожну правду про реальну її величину.
Цитата Міністра фінансів опозиційного уряду: «Не викликає сумнівів той факт, що статистичне відомство під диктування команди Януковича-Азарова сфальсифицировало дані по інфляції у вересні, а можливо, і по інфляції в серпні».
Теза для коментування: Що робить у такій ситуації опозиція?Вона є сторожем суспільних інтересів, саме тому опозиція вимагає встановлення реальних показників інфляції й недопущення таких фальсифікацій у майбутньому. Опозиція буде вимагати від влади термінової індексації пенсій, зарплат у бюджетній сфері й соціальної допомоги. Буде піднімати це питання в парламенті, інформуватиме суспільство й МВФ про інфляційні маніпуляції з боку влади Януковича.

4. Головна причина інфляції – таємна емісія

Теза. Головні причини галопуючої інфляції – емісія й непрофесійна політика влади в секторі продовольчої безпеки.
Ширше: Головна причина інфляції в тому, що влада на повну потужність включила друкарський станок. Гривня скоро буде аналогом купонів, хто їх ще не викинув саме час діставати з горищ і матраців.
Ширше: Влада нездатна наповнити бюджет, пусті гроші не підкріплені живим товаром знецінюють національну валюту. Обсяг емісії (вкинутих грошей) за різними даними склав від 60 до 70 мільярдів. Це еквівалентно четвертій частині сумарного доходу нашого держбюджету. (Всього 267, 4 млрд.)
Теза для коментування: Четверта частина доходів країни покривається надрукованими пустими папірцями. Економіка так не працює – аксіома. Це ж і вирок – нестримна інфляція, яку всі люди відчувають заходячи в магазини та ринки.
Інша причина інфляції в тому, що агропромисловий комплекс ігнорувався владою й виробники вимушені були підвищити ціни на основні продукти харчування, про це пише «Економічна правда». http://www.epravda.com.ua/publications/2010/10/4/250495/
Якщо уряд не припинить емісію й не знайде ринкових механізмів стримування цін до грудня, то з початком зими ціни знову підскочать уверх. А уряд Азарова не знайде таких механізмів, бо й не намагається цього робити. Нинішня влада практично встановила диктатуру, вона нарощує сили МВС, контролює основну масу телебачення, узаконює беззаконня в частині виборів. Цій владі начхати на народ і на його проблеми, вона вже не боїться виборів бо вважає, що виграє будь-які вибори силою беззаконня.

5. Уже зростають ціни на одяг

Теза. Не тільки продуктові ціни галопують, вартість готового одягу до кінця 2010 року зросте в Україні приблизно на 15-20%.
Ширше: Про це повідомили Валерій Дубовий, директор групи компаній «Текстиль-Контакт». Він стверджує, що найбільше зростання цін буде спостерігатися в економ- і в середньоціновому сегменті.
Цитата директора групи компаній «Текстиль-Контакт»: «Навряд чи українці стануть купувати менше одягу. Швидше, через фінансові проблеми перейдуть на речі з більш низької цінової категорії», – прогнозує Дубовий. http://ua.proua.com/news/2010/09/28/155702.html
Теза для коментування: Внаслідок галопуючої інфляції громадяни України значно збідніли, адже їсти не перестанеш, а зарплати й пенсії зовсім не виросли. У додаток до цього на фоні дорожчання одягу діюча влада висунула ініціативу щодо заборони ввезення в Україну секондхенду, який купують найбільш не захищені верстви. Знову підтверджується факт, що олігархічна влада Януковича повністю нехтує потребами простого народу й сприймає його як біомасу.

Вы можете разместить ссылку на страницу в социальных сеятх:
Категория: Политика | Просмотров: 912 | Добавил: Ferrari | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 7

Добавил: Сергей
0

То что это три безмозглых барана нормальному избирателю было понятно ещё до выборов.
Дата публикации: 09.10.2010 в 16:26 Спам[Материал]

Добавил:BATY
0

В этом Янукович прав - биомасса она и есть биомасса и переделать нас очень трудно.
Дата публикации: 09.10.2010 в 21:31 Спам[Материал]

Добавил:серый
0

обсуждаете бредятину ! говно катаете - с пустого в порожнее ! типа вы что то можете изменить !?!?!?!?!?
Дата публикации: 10.10.2010 в 00:11 Спам[Материал]

Добавил:o;8y6
0

что за д...... эти новости добавляет ?
Дата публикации: 11.10.2010 в 07:26 Спам[Материал]

Добавил:Андрей
0

Согласен с Сергеем. Но в Донбассе нормальных избирателей кот наплакал.
Дата публикации: 11.10.2010 в 14:10 Спам[Материал]

Добавил:АНГЕЛ
0

СВОИ НЕ ПОВЕСИЛИ, А СИРОТУ ОБСЕРАЕТЕ ДА ЕЩЕ И ОТ ЕГО ИМЕНИ. ВАШИ ЕЩЕ ОЦЕНЯТ!
Дата публикации: 13.10.2010 в 01:09 Спам[Материал]

Добавил:АНГЕЛ
0

ВАШИ БИГБОРДЫ ЕЩЕ ЗАЦЕНЯТ.
Дата публикации: 13.10.2010 в 01:19 Спам[Материал]
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Тысяча и один пасьянс

Мисс Димитров



Наш опрос
Какими сервисами гугля вы пользуетесь?
1. Поисковик
2. YouTube
3. GoogleMap
4. GMail
5. Другие
6. Ничем
Всего ответов: 141



Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0




Сегодня на сайте




День Рождения у:
nadusha(43), Леша(40), LediX(58), kilamosen(41), viktoxa(37), Георгий(49), PHELA90(34), Richardki(37), alexey111(42), VeraVerochka(45), Ronaldpi(40), Ronaldkn(36), ParmataMi(38), Anna_0405(38), AchleyJero(36), Andrewhic(36), IgnacioRok(42), Anthonyoi(46), Haroldsar(41), foliko(49), DimonPavlov(44), SonyaPanchenko(25), Antoxa(37), VanyaPistoletov(25), VitalikPetrenko(27)



 

Copyright MyCorp © 2024