Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений

Ваш Профиль
  
               
Логин:
Пароль:
     




Димитров 

Комментарии




Новое в блогах



Новое на форуме



Главная » 2010 » Октябрь » 12 » 3. Колесніков: гіпермаркет і бабуся на базарі будуть платити однакові податки
3. Колесніков: гіпермаркет і бабуся на базарі будуть платити однакові податки
12:38
У новому Податковому кодексі не буде жодних пільг для малих підприємців. Гіпермаркет і бабуся на базарі будуть платити однакові податки.
Про це 11 жовтня заявив віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков в інтерв`ю газеті «Коммерсант-Украина». За словами віце-прем`єра, відмінностей і пільг у сплатах до бюджету бути не повинно. Крім того, за словами урядовця сьогодні, в першу чергу, необхідно за рахунок коштів бюджету підтримати ті галузі, які традиційно відносять до ведикого бізнесу: модернізувати металургію, машинобудування та вугільну промисловість.
Цитата віце-прем’єра з уряду Азарова: «Ми не передбачаємо податкових преференцій малому бізнесу… Всі суб’єкти підприємницької діяльності, починаючи з Auchan і закінчуючи бабусею на базарі, повинні платити однакові податки». http://www.unian.net/ukr/news/news-400350.html

1. Як повідомляв раніше міністр економіки опозиційного уряду Олександр Бондар, новий Податковий кодекс, що ініційований чинною владою Януковича передбачає пільги та преференції для великого олігархічного бізнесу. Фактично, словами про потребу підтримки хімії та металургії віце-прем’єр Колесніков підтвердив це.
2. Великі промислові гіганти, не належать державі, вони – давно у приватній власності. Їхні власники не проводили модернізацій за отримані надприбутки. Тепер за рахунок усіх платників податків і малого бізнесу влада Януковича знову буде надавати преференції заводам своїх олігархів. Сподіватися, що працівники заводів після дотацій від держави отримають вищу зарплату – те ж саме, що вірити в непідняття цін на газ після зрадницького підписання Харківських угод. Це те ж саме, що вірити в податкові канікули і покращення життя уже сьогодні.
3. Під час президентської виборчої кампанії Віктор Янукович обіцяв малим підприємцям п’ятирічні податкові канікули. Це записено у його передвиборчій програмі.

Вы можете разместить ссылку на страницу в социальных сеятх:
Категория: Политика | Просмотров: 847 | Добавил: Ferrari | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1

Добавил:виктор
+2

Нужно прийти на выборы и вбросить бюллетень. Лучше ни за кого чем за Требушкина. В одном вы правы! Нельзя отдавать город на откуп бандитам!
Дата публикации: 29.10.2010 в 13:33 Спам[Материал]
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Тысяча и один пасьянс

Мисс Димитров



Наш опрос
Какими сервисами гугля вы пользуетесь?
1. Поисковик
2. YouTube
3. GoogleMap
4. GMail
5. Другие
6. Ничем
Всего ответов: 141



Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0




Сегодня на сайте




День Рождения у:
nadusha(43), Леша(40), LediX(58), kilamosen(41), viktoxa(37), Георгий(49), PHELA90(34), Richardki(37), alexey111(42), VeraVerochka(45), Ronaldpi(40), Ronaldkn(36), ParmataMi(38), Anna_0405(38), AchleyJero(36), Andrewhic(36), IgnacioRok(42), Anthonyoi(46), Haroldsar(41), foliko(49), DimonPavlov(44), SonyaPanchenko(25), Antoxa(37), VanyaPistoletov(25), VitalikPetrenko(27)



 

Copyright MyCorp © 2024