| KozeevKir | Дата: Воскресенье, 21.12.2025, 20:12 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Добрий день. Син живе за кордоном, дуже переживає за мене через відключення світла. Хоче купити мені якусь портативну станцію, каже що я зможу телефон заряджати і телевізор дивитись. Я не дуже розумію в техніці, це правда легко користуватись? Чи треба щось налаштовувати?
|
| |
| |
| Makarovs | Дата: Воскресенье, 21.12.2025, 20:29 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Добрий день! Моя мама теж одна живе, я їй восени купив таку станцію і вона дуже задоволена. Там нічого налаштовувати не треба - це як велика коробка з ручкою і кнопкою. Натиснули кнопку, вставили зарядку від телефону - і все працює. Телевізор теж просто в розетку як звичайно, тільки в станцію а не в стіну. Я маму навіть по відео навчав за півгодини, вона зрозуміла. Синові порадьте глянути https://jackery.pro/portatyvna-elektrostancziya/ там є моделі різні, для літніх людей краще щось простіше і легше щоб переносити. Головне що це безпечне живлення, нічого не іскрить, не нагрівається сильно, можна в квартирі тримати спокійно. Мама каже що найбільше їй подобається тиша - сусіди генератори купили, вона не може спати від шуму, а тут абсолютно тихо. Станцію тримає заряджену біля дивану, як світло пропадає - одразу вмикає.
|
| |
| |