| Кроссовки | 
|  | 
| 
| MaxDz | Дата: Вторник, 15.04.2025, 09:28 | Сообщение # 1 |  |   Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 19 Статус: Offline | Привет,подскажите где сейчас можно купить кроссовки Хока, накидайте интернет магазов или просто дайте место
 |  |  |  |  | 
| 
| Yurga | Дата: Вторник, 15.04.2025, 09:47 | Сообщение # 2 |  |   Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 18 Статус: Offline | Да,да найти сейчас не палёные кроссовки Хока та ещё задачка. Лично я заказывал кроссовки Хока через этот https://hoka.in.ua/ru/usi-tovary интернет-магазин— качество на высоте, Hoka теперь моя любимый бренд кросс для тренировок. |  |  |  |  | 
| 
| OleGus12 | Дата: Четверг, 08.05.2025, 19:36 | Сообщение # 3 |  |   Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 4 Статус: Offline | Много полезностей, всем спасибо за подсказки и рекомендации. |  |  |  |  | 
| 
| tefanga | Дата: Среда, 29.10.2025, 01:40 | Сообщение # 4 |  |   Полковник Группа: Пользователи Сообщений: 161 Статус: Offline | Я завжди купував кросівки офлайн, бо боявся, що не вгадаю з розміром. Але цього разу ризикнув і замовив через UrbanStep Порадувало, що менеджер відразу уточнив усі деталі, допоміг з вибором розміру, навіть підказав модель, яка краще “сідає” на мою ногу. Кросівки приїхали за два дні, ідеально підійшли.
 Відчувається, що магазин дбає про клієнтів, а не просто “продає”.
 Асортимент величезний — від повсякденних до спортивних моделей. А ще є жіноче взуття, толстовки, аксесуари, тож можна зібрати повний лук в одному місці.
 |  |  |  |  |