|
Стук при розгоні
|
|
| Слептор | Дата: Среда, 23.04.2025, 20:49 | Сообщение # 1 |
Майор
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка, що може стукати при різкому розгоні на ЛіАЗі? Стук короткий, ніби щось всередині зміщується, але тільки коли газу даєш добряче. Майстер каже, що може бути розрив на патрубку, але я не впевнений, чи це можливо.
|
| |
| |
| Убеждённая | Дата: Среда, 23.04.2025, 21:07 | Сообщение # 2 |
Подполковник
| У мене така історія була на ЗІЛі. Стук ішов якраз із боку інтеркулера, а згодом помітили, що один з патрубків не тримав тиск і трохи здувався — від того і вібрація. Поміняв на новий патрубок інтеркулера https://gazone.com.ua/catalog/patrubki-interkulera/ — і проблема зникла. Можу сказати, що якість дуже пристойна — навіть на гарячому двигуні тримає форму. Перевіряйте не лише зовнішній стан, а й щільність з'єднань.
|
| |
| |
| Evrik | Дата: Четверг, 01.01.2026, 15:12 | Сообщение # 3 |
Подполковник
| Друзі, порадьте хороше СТО у Вінниці для ремонту легкового авто. Потрібна діагностика двигуна, можливий ремонт системи охолодження та заміна ременів.
|
| |
| |
| Peter | Дата: Четверг, 01.01.2026, 16:49 | Сообщение # 4 |
Лейтенант
| З власного досвіду рекомендую Бош сервіс Вінниця в них робив діагностику двигуна та ремонт системи охолодження. Майстри все пояснюють доступно, використовують якісні запчастини. Відчувається професійний підхід і порядок у роботі. Після сервісу жодних проблем, тому тепер звертаюся тільки туди.
|
| |
| |