Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи можна самому почистити сажевий фільтр?
Yuriy_HrynevskyДата: Пятница, 10.01.2025, 20:58 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Друзі, хтось стикався з проблемою забитого сажевого фільтра? В мене авто почало видавати купу помилок, а в сервісі одразу просять купу грошей за заміну або чистку. Може, є спосіб зробити це самому? Як ви вирішували цю проблему?

Viktor_KoroviakДата: Пятница, 10.01.2025, 20:59 | Сообщение # 2
Рядовой
Шукав інформацію, і всі кажуть різне. Одні радять хімію, інші взагалі зняти і промити, але чи реально це зробити без наслідків? Ще чув, що є варіант просто "спалити" сажу на трасі, якщо дати двигуну високі обороти. Хтось пробував? Чесно, боюся зіпсувати щось, але грошей зараз на сервіс немає.

SerhiiKovalskiДата: Пятница, 10.01.2025, 21:02 | Сообщение # 3
Сержант
Я пробував "спалити" сажу на трасі. Машина реально стала краще їхати, але помилка залишилася. Пізніше виявилося, що частина фільтра вже була пошкоджена, тому довелося знімати. Знайшов сервіс https://genstar.ua/uk....chystka, які спеціалізуються саме на очистці сажевих фільтрів та на їх ремонтів, і не так дорого, як здається. Тому, якщо є шанс, краще чистити, ніж ремонтувати.

Yuriy_HrynevskyДата: Пятница, 10.01.2025, 21:04 | Сообщение # 4
Рядовой
Що я точно зрозумів що сажевий фільтр — штука капризна, але якщо доглядати за ним вчасно, то можна уникнути великих проблем. Головне — знати, що ти робиш. Дякую всім за поради

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025