Шукаю актуальні новини Києва!
|
|
Georgiy | Дата: Вторник, 15.10.2024, 19:40 | Сообщение # 1 |
Полковник
Статус: Offline
| Порадьте, де можна стежити за свіжими новинами Києва? Хотілося б і аналітику переглядати. Який ресурс для цього найкращий?
|
|
| |
Viktorr | Дата: Вторник, 15.10.2024, 21:02 | Сообщение # 2 |
Полковник
| Коли шукав ресурс, щоб завжди бути в курсі київських новин, мене вразило, наскільки складно знайти щось дійсно корисне. Більшість сайтів дають лише поверхневу інформацію. Але потім я знайшов https://kyivvlada.com.ua/ це справжній скарб для тих, хто шукає не тільки новини, а й професійну аналітику. Їхній контент допомагає краще розуміти події, що відбуваються в місті.
|
|
| |
Polinka44 | Дата: Воскресенье, 15.12.2024, 00:57 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Я зазвичай читаю новини в телеграм каналах.
|
|
| |
ZINAiDA758 | Дата: Воскресенье, 15.12.2024, 01:10 | Сообщение # 4 |
Лейтенант
Статус: Online
| Читати новини сьогодні важливо для кожного, адже події розвиваються дуже швидко. Я завжди намагаюся бути в курсі. Нещодавно натрапила на статтю, де Олександр Кацуба розповідає про політику енергозбереження в Україні та скандинавський досвід https://telegraf.com.ua/jekonom....m-opyte . Його пояснення вразили мене глибиною й експертністю. Він дійсно професіонал у галузі енергетики і економіки, і це дуже надихає!
|
|
| |
ArbuzinKa | Дата: Вторник, 28.01.2025, 12:30 | Сообщение # 5 |
Сержант
| Для стеження за свіжими новинами Києва та аналітикою можна звертатися до кількох ресурсів:
Спеціалізовані київські новинні портали, які регулярно публікують актуальні новини про події в столиці, а також надають аналітичні матеріали.
Загальноукраїнські новинні ресурси, які мають окремі розділи для новин Києва та зокрема висвітлюють важливі політичні, економічні та соціальні питання міста.
Медіа, що фокусуються на культурному та соціальному житті міста, часто публікують аналітику щодо урбаністичних змін, розвитку інфраструктури та інших важливих аспектів.
Ці ресурси дозволяють отримувати оперативну інформацію та детальну аналітику про Київ.
|
|
| |
Saterkaf | Дата: Вторник, 28.01.2025, 19:44 | Сообщение # 6 |
Сержант
| Раджу переглядати сайт BlackBOX OSINT, бо тут можна знайти цінну інформацію. А головне — правдиву та з доказами. Я хотів знати, хто така Алла Ландар та про її діяльність. На сайті я знайшов її біографію та професійну діяльність, підтверджену фактами та офіційними джерелами. Це допомогло мені краще зрозуміти її роль та вплив у відповідних сферах. Але чесно признатися, це не дуже приємно дізнатися про таке. Ви зрозумієте, якщо переглянете цей матеріал.
Сообщение отредактировал Saterkaf - Среда, 29.01.2025, 13:01 |
|
| |