Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
рюкзаки
LenchiKotovskaДата: Вторник, 20.07.2021, 18:36 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Форумчани, ми тут всією сім'єю почали їздити на велосипедах, раніше ніколи не розуміла свого чоловіка який з друзями могли проїхати багато кілометрів, а тепер от нарешті і сама полюбила це діло. Але діло в тім що в мене немає рюкзака, де б ви порадили його купити і якій саме.

MariyAkimenkoДата: Вторник, 20.07.2021, 18:38 | Сообщение # 2
Сержант
А навіщо той рюкзак взагалі купувати, на велосипеді повинен бути кошик для сумки, от і рішення вашого питання, якщо ви вирішете купити саме спортивний рюкзак, то це буде коштувати грошей і не маленьких.

LenchiKotovskaДата: Вторник, 20.07.2021, 18:38 | Сообщение # 3
Сержант
Та я поки що не планую закуповуватися профессійним спортивним приладдям, бо мало що буде в майбутньому, може в мене те захоплення пройде, поки що хочу купити щось просте і не дороге, я навіть до шкільний придивлялася.

Ganna_GolubДата: Вторник, 20.07.2021, 18:44 | Сообщение # 4
Сержант
Так з моєї точки зору, це може бути рішенням, в мене діти ходять до спортивної школи я їм  купувала рюкзаки для носіння форми, далеко не спортивні, бо то дійсно дорого, повірте мені. Подивіться на сайті інтернет магазина Офіс Центр, там є роздл - шкільні рюкзаки, так от там я і купую, є молодіжні моделі про які не скажешь що вони для школи - https://office-centre.com.ua/catalog....shkilni

OllewaДата: Понедельник, 02.08.2021, 13:38 | Сообщение # 5
Подполковник
Нам недавно нужно было закупить крупную партию рюкзаков, но искали не обычные, а с логотипом нашей фирмы, потому что рюкзаки искали для подарков нашим клиентам. Тут https://es.com.ua/sumki/sumki-rjukzaki заказали нужное количество рюкзаков, удобно, что здесь на выбор есть разные модели, так что мы без труда подобрали подходящий нам вариант. Также по ценнику получилось оптимально.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026