Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Проводи на пенсію
irdovenkoДата: Четверг, 10.06.2021, 16:35 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Начальник на пенсію йде і ми усім відділом вирішили йому якийсь хороший подарунок купити, щоб він нас пам"ятав-він гарним начальником був. Допоможіть варіантами - що шукати для такого подарунка?

малалашкоДата: Четверг, 10.06.2021, 16:38 | Сообщение # 2
Сержант
Замовте йому портрет якщо є фото. Зараз дуже гарні роблять. Мені дарували на ювілей -почепили в моєму домашньому кабінеті на стіну.

Сообщение отредактировал малалашко - Четверг, 10.06.2021, 16:39

ГорлаблинкаДата: Четверг, 10.06.2021, 16:44 | Сообщение # 3
Сержант
А якісь хобі у нього є -може знаєте про них? А то гарним подарунком було б щось з чим пов"язане -щось для рибалки, полювання чи для автомобіля, наприклад відеореєстратор.

irdovenkoДата: Четверг, 10.06.2021, 16:49 | Сообщение # 4
Сержант
Цитата Горлаблинка ()
А якісь хобі у нього є -може знаєте про них? А то гарним подарунком було б щось з чим пов"язане -щось для рибалки, полювання чи для автомобіля, наприклад відеореєстратор.
На жаль про таке не знаю -це не було прийнято у нас в колективі цікавитись особистим життям працівників, а тим більше начальника. Але попитаю в колективі -може хто що знає. Дякую за підказку.

АннгелияДата: Четверг, 10.06.2021, 16:55 | Сообщение # 5
Рядовой
Так, для такого випадку потрібно щось класне, щоб була у людини гарна пам"ять про своїх працівників. У мене ось яка ідея виникла - є магазин речей з шкіри пітона, змії, крокодила, ската. Це може бути чоловічий гаманець, сумка, ремінець. Магазин називається Thaiskin Я собі сумку у них замовляла, то дуже задоволена якістю. І вигляд бомбезний -на вечірку брала. то всі цікавились де брала.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025