| Мумочка | Дата: Вторник, 26.05.2026, 12:09 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Де можна придбати ортокератологічні лінзи? Я ніяк не можу переконатися, що вони будуть якісними та правильно підібраними. Чула, що в деяких приватних клініках можна отримати допомогу в підборі лінз. Якщо ви знаєте, куди найкраще звернутися, підкажіть, будь ласка?
|
| |
| |
| Поцелуйчик | Дата: Вторник, 26.05.2026, 12:38 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| Наскільки мені відомо, у центрі Lumos є ортокератологічні лінзи в центрі Lumos. Насправді такий метод корекції зору дозволяє чітко бачити протягом дня без окулярів, одноденних лінз або хірургічного втручання. Лінзи надягають на ніч, під час сну вони змінюють форму рогівки, а вранці знімаються. У центрі Lumos підбір лінз проводиться індивідуально з урахуванням детального обстеження. Ефект від такого методу є, і тому я рекомендую вам звернутися до клініки, де вам допоможуть правильно підібрати лінзи. Після зняття лінз вранці зір залишається чітким протягом усього дня. Це особливо зручно для людей, які ведуть активний спосіб життя, займаються спортом, керують автомобілем або працюють за комп'ютером. При припиненні використання лінз зір поступово повертається до початкового стану. Це дозволяє в будь-який момент повернутися до інших методів корекції. Лінзи виготовляються з газопроникних матеріалів, які забезпечують доступ кисню до рогівки під час сну.
|
| |
| |