mudeacro | Дата: Среда, 09.04.2025, 21:23 | Сообщение # 1 |
Майор
Статус: Offline
| Усім привіт пані та панове. Загалом зараз я розмірковую про вибір LMS платформи для онлайн-репетиторства. Підкажіть, яку систему найкраще обрати для створення уроків, спілкування з учнями та управління процесом навчання, може у вас є досвід роботи з такими платформами? Буду радий за ваші поради.
|
|
| |
psynxime | Дата: Пятница, 11.04.2025, 05:30 | Сообщение # 2 |
Майор
Статус: Offline
| Сам нещодавно шукав відповідну платформу для онлайн-навчання, і можу порекомендувати Kuts. У них дуже зручна lms система https://kuts.ua/lms/ для репетиторів, у ній легко створювати уроки, додавати матеріали, а також є інструменти для спілкування з учнями - чати, форуми, відеоконференції, усе це допоможе налагодити ефективну комунікацію. Платформа також дає змогу відстежувати прогрес учнів, ставити оцінки та ставити домашні завдання, що значно спрощує управління процесом навчання. Плюс, інтерфейс у Kuts досить інтуїтивно зрозумілий, тож навіть якщо ти не особливо сильний у технічних питаннях, розібратися буде нескладно. Загалом, вона досить гнучка, щоб підлаштуватися під потреби репетитора. Думаю, тобі підійде!
|
|
| |