Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хочу відкрити бізнес у Європі. Хто пробував?
SerhiiKovalskiДата: Понедельник, 06.01.2025, 22:25 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Привіт, народ!
Останнім часом задумався, чи не спробувати відкрити бізнес десь у Європі. Знаю, що багато хто обирає Польщу, Чехію чи Естонію, але мене більше приваблює щось тепліше, наприклад, Іспанія.
Хто вже має досвід? Реально самому це зробити, чи краще звертатися до спеціалістів? Поділіться, як це було у вас!

Yuriy_HrynevskyДата: Понедельник, 06.01.2025, 22:30 | Сообщение # 2
Рядовой
Читав, що в Іспанії досить популярні сфери — туризм, ресторани, IT. Але водночас там бюрократія інколи просто жах. Потрібно багато документів і часу.
Цікаво, а чи є якісь лайфхаки, як це все спростити? І чи реально працювати віддалено, якщо компанія зареєстрована там?

Viktor_KoroviakДата: Понедельник, 06.01.2025, 22:32 | Сообщение # 3
Рядовой
Слухайте, копнув трохи глибше, і виявилось, що в Іспанії можна реєструвати бізнес як індивідуальний підприємець (ІП). Головний плюс — це простота процесу і те, що не треба вносити статутний капітал. Прочитав це тут https://lawrange.net/uk/services/reiestraciya-kompanii-v-ispanii/, також ще мають послуги з допомогою у реєстрації. Але є і мінуси: власник відповідає за борги бізнесу своїм майном, а податки там можуть бути серйозними — від 19% до 45% залежно від доходу. Тож краще все добре зважити.

SerhiiKovalskiДата: Понедельник, 06.01.2025, 22:33 | Сообщение # 4
Сержант
З того, що дізнався, відкриття бізнесу в Іспанії — це реально і навіть не так страшно, як здається. Особливо, якщо розглянути прості варіанти, як-от ІП. Мінімум адміністративних витрат, і вже можна працювати.
Але, звісно, є свої нюанси. Найважче, мабуть, це податки: чим більший дохід, тим більше віддаєш. Та й відповідальність за всі фінанси на тобі. Що скажете, це справедливо?

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025