Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » ОБО ВСЕМ! » Разговоры за жизнь обо всем » Адоб ілюстратор
Адоб ілюстратор
viktoriakropova85Дата: Четверг, 31.08.2023, 14:04 | Сообщение # 1
Подполковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 137
Статус: Offline
Програмне забезпечення це набір інструкцій та систем, які призначені для застосування на обчислювальному пристрої або іншому розрахунковому пристрої. Це комп'ютерні програмні продукти, які проводять різнопланові завдання і дозволяють користувачам використовувати та керувати обчислювальними пристроями. Розглянемо найбільш улюблені типи програмного забезпечення, які ви маєте можливість купити на сайті компанії Allsoft Ukraine.
1. TeamViewer. TeamViewer - це софт для віддаленого входу та адміністрування комп'ютерами через мережу. Вона дозволяє ділитися робочим столом, відправляти дані та дистанційно управляти іншими комп'ютерами.
2. Parallels. Parallels - це програмне забезпечення для емуляції, яка дає можливість запускати ОС такі, як Windows, на комп'ютерах Mac. Вона дає можливість користувачам використовувати софт, які призначені для інших операційних систем, на своєму Mac.
3. Norton Security. Norton Security - це програма для захисту від вірусів, призначене для захисту комп'ютерів та смартфонів від шкідливого програмного забезпечення, загроз та потенційних небезпек для безпеки.
4. Adobe. Adobe - це організація, яка створює програми для обробки графіки, створення веб-графіки, відеоредакції та іншого. До відомих продуктів компанії включають Фотошоп, Ілюстратор, Adobe Premiere Pro і і так далі.
5. Windows 10. Windows 10 - це ОС від Майкрософт, яка призначена для використання на персональних комп'ютерах та лептопах. Вона пропонує різноманітні можливості і використовується різними юзерами по всьому світу.
6. Офіс 365. Офіс 365 - це пакет офісних програм від Майкрософт, що включає такі софт, як Word, Excel, PowerPoint та інші. Він надається у формі передплати та дозволяє користувачам працювати з документами та розробляти презентації.
7. ESET Internet Security. ESET Internet Security - це програма для захисту від вірусів, що надає захист від небезпечних програм та інших ризиків для безпеки в Інтернеті.
Також на порталі Allsoft Ukraine є можливість придбати адоб ілюстратор по доступним цінам. На протязі багатьох років фірма відповідально виконує свою роботу, що підтверджують позитивні відгуки користувачів.
 
gikobif570Дата: Суббота, 02.09.2023, 15:26 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Статус: Offline
очень подробно и понятно

Блог о медицине
 
Форум » ОБО ВСЕМ! » Разговоры за жизнь обо всем » Адоб ілюстратор
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

 

Copyright MyCorp © 2024