Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Двері
ilonnaДата: Среда, 21.06.2023, 08:05 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Де можна замовити міжкімнатні скляні двері?

mardaДата: Среда, 21.06.2023, 09:50 | Сообщение # 2
Майор
Привіт, звісно, можна пошукати і готові стандартні варіанти у звичайних будівельних супермаркетах (але часу надто багато треба), і до того ж якщо розмір нестандартний, то вже тільки на замовлення, тож у компанії Vitrum запросто можна замовити Міжкімнатні скляні двері за індивідуальними розмірами, тож зверніть увагу на такий варіант.

ВиолаТаракановаДата: Среда, 30.10.2024, 12:37 | Сообщение # 3
Полковник
Дякую! Теж шукаю, де замовити гарні міжкімнатні двері.

Верони4каДата: Четверг, 31.10.2024, 08:56 | Сообщение # 4
Полковник
Раджу вам прочитати цю статтю, вона гарно розповідає про міжкімнатні двері для маленької квартири Я завжди вважала, що двері — це просто елемент, але тепер зрозуміла, як важливо правильно їх вибрати. Поради експертів Альберо про розсувні та скляні двері справді змусили мене задуматися про нові рішення для моєї квартири. Особливо мене зацікавили рекомендації щодо використання світлих відтінків — я вже уявляю, як це змінить атмосферу! Стаття мотивує на зміни і дає багато корисної інформації. Обов’язково звернуся до фахівців салону для допомоги у виборі.

donnyДата: Воскресенье, 30.03.2025, 12:55 | Сообщение # 5
Лейтенант
Порадьте які двері підійдуть для інтер'єру в стилі скандинавський мінімалізм, щоб не перевантажити простір?

dgadgaДата: Понедельник, 31.03.2025, 08:49 | Сообщение # 6
Лейтенант
Для скандинавського мінімалізму ідеально підійдуть світлі двері з натуральною текстурою дерева або повністю білі, без зайвого декору. Вони збережуть відчуття простору та легкості, що є ключовим для цього стилю. Гарний варіант – матові або напівпрозорі скляні вставки, які додадуть більше світла. Якщо хочеш дізнатися більше про стилі міжкімнатних дверей, раджу почитати поради на Полтавській хвилі.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025