Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Торгівля на Amazon
tonyblazeДата: Воскресенье, 04.06.2023, 16:43 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт, шановні форумчани! Я новачок у справі торгівлі на Amazon і хотів би дізнатися, які курси рекомендуєте для початківців? Я хочу навчитися ефективно працювати на цій платформі та здобути навички для успішного бізнесу. Буду вдячний за ваші поради та рекомендації!

robertgreen0041Дата: Воскресенье, 04.06.2023, 16:52 | Сообщение # 2
Рядовой
Привіт! Я радий бачити вас тут і готовий допомогти вам. Якраз нещодавно натрапив на хороший курс для початківців на Amazon. Зараз сам його вивчаю, ось посилання на цей курс https://profit-zone.com/ua/ Цей курс спеціально розроблений для початківців і надає все необхідне знання та стратегії для успішного старту на Amazon. Ви навчитеся вибирати прибуткові товари, створювати ефективні оголошення та розвивати свій бізнес на платформі. Загляньте на сайт AmazonPros.com, там ви знайдете докладну інформацію про курс та відгуки задоволених учасників. Бажаю успіхів у вашому навчанні!

danileigh13Дата: Воскресенье, 04.06.2023, 16:59 | Сообщение # 3
Рядовой
Привіт усі! При виборі книг для продажу на Амазоні є кілька важливих аспектів. По-перше, розгляньте попит на ринку та зверніть увагу на популярні жанри або авторів. Дослідіть конкуренцію в цих категоріях та виберіть книги, які мають потенціал продатися. Важливо також оцінити якість книжок, переконайтесь, що вони відповідають стандартам і мають ліцензію для розповсюдження. Не забувайте про зовнішній вигляд, опис і фотографії книжок на вашому лістингу. Бажаю успіхів у веденні книжкового бізнесу на Амазоні!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026