Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » ОБО ВСЕМ! » Разговоры за жизнь обо всем » Курсы по IT рекрутингу
Курсы по IT рекрутингу
Darius4678Дата: Среда, 12.04.2023, 09:44 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Пользователи
Сообщений: 2384
Статус: Offline
Для поиска разработчиков необходимо четко знать названия языков программирования, разбираться в платформах, для которых ведется разработка, понимать, как меняется стоимость специалистов на рынке с учетом их опыта и сложности задач в прогресс. решено. Больше информации на сайте: https://evotalents.com/uk/blog/60
 
M0nikaДата: Суббота, 08.07.2023, 19:30 | Сообщение # 2
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 34
Статус: Offline
А мы своему сыну подарили курсы по созданию игры в роблокс в компьютерной школе IT FUTURE . Там он учится создавать игровой мир и 3D-модели для своих игр, а потом оживлять этот мир с помощью программирования. В процессе обучения ребенок с нуля узнает, как устроен Roblox и сделает свою первую игру .
 
Korovka33Дата: Пятница, 08.09.2023, 11:57 | Сообщение # 3
Генерал-майор
Группа: Пользователи
Сообщений: 366
Статус: Offline
Плануєте вивчати популярні методики планування, програми для контролю та комунікації, а також хочете вдосконалити та структурувати свої знання для майбутнього розвитку в IT професії, тоді змістовний курс project manager https://chiacademy.software/courses/project-manager саме для вас. В процесі навчання ви отримайте структурне розуміння повного циклу управління проектами, зможете формувати цілісне розуміння завдання, створювати розгорнуте технічне завдання, розробляти конкретні завдання для команди, перебувати у постійному зв'язку як і з замовником, так і з виконавцями. Навчіться вибудовувати правильну комунікацію із замовниками та виконавцями, ефективну організацію всіх процесів у рамках проекту, розібратися в механізмах та підходах для максимальної реалізації завдань, щоб отримати найкращий результат.
 
Форум » ОБО ВСЕМ! » Разговоры за жизнь обо всем » Курсы по IT рекрутингу
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

 

Copyright MyCorp © 2024