Аптечка для офісу
|
|
KotMifodiy | Дата: Понедельник, 27.02.2023, 22:57 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Зараз така в країні складна ситуація і в будь-який момент може трапитися непередбачені обставини. Хочу закупити для нашої компанії аптечку, питання як її правильно укомплектувати, що повинно бути в складі аптечки обов'язково? Купувати готову аптечку або закуповувати все необхідне як свій розсуд?
|
|
| |
Инга | Дата: Понедельник, 27.02.2023, 23:04 | Сообщение # 2 |
Сержант
| У нас є така аптечка, закупили все необхідне як тільки почалася війна. В аптечці є бинти стерильні, серветки антибактеріальні, джгути, лейкопластир, препарати які допомагають зняти біль і т. д. більш детально почитайте в інтернеті, думаю є якісь стандарти і перелік найменувань препаратів
|
|
| |
ЛехаТиранов | Дата: Понедельник, 27.02.2023, 23:14 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
| Зараз продаються готові аптечки з усім необхідним, щоб можна було надати першу медичну допомогу, адже часто від того як оперативно і правильно потерпілому нададуть допомогу залежить життя і здоров'я людини. Тому поставтеся до цього серйозно.
|
|
| |
Shalrna | Дата: Понедельник, 27.02.2023, 23:18 | Сообщение # 4 |
Сержант
| Точно вам сказати не можу, який повинен бути перелік медикаментів, але думаю така інформація повинна бути висвітлена в інтернеті. Або ви можете купити готову аптечку першої невідкладної допомоги, в складі повинні бути бинт, лейкопластирі, одноразові рукавички, термометр, знезаражувальні засоби, крем від опіків, знеболюючі, жарознижуючі. Але можливо щось забула, треба можливо запитати у фахівців https://paramedic.ua/first-aid-kits/
|
|
| |
lychik | Дата: Вторник, 28.02.2023, 20:22 | Сообщение # 5 |
Генерал-лейтенант
| цыкаво
|
|
| |
jujuju | Дата: Вторник, 28.02.2023, 22:28 | Сообщение # 6 |
Лейтенант
| мы тоже в посике
|
|
| |
maxxxi | Дата: Пятница, 03.03.2023, 14:44 | Сообщение # 7 |
Генералиссимус
| Кто заказывает качественные процедуры, тот знает что нужнозаказывать только тут мрт киев правый берег цены низкие, а качество всегда просто супер! Индивидуальный подход и многое другое! По нормальным ценам! Всем советую!
|
|
| |
Nikki_23 | Дата: Четверг, 17.04.2025, 16:25 | Сообщение # 8 |
Подполковник
| Недавно проходил техосмотр, и вспомнил, что у меня устаревшая аптечка в машине https://umall.ua/ru/catalog/avtomobilni-aptechki/. Решил не рисковать, сразу зашел на Umall и выбрал современную, полностью укомплектованную. Очень удобно, что можно купить аптечку в машину с актуальным набором согласно нормам Украины. Пришла быстро, все внутри аккуратно разложено. Упаковка добротная, надежная. Советую всем водителям обновить свои аптечки, особенно через проверенные платформы.
|
|
| |