|
Перехід на електронну сигапрету
|
|
| DryBoris | Дата: Воскресенье, 12.02.2023, 22:01 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Намагаюся кинути палити, але поки спроби невдалі. Як вважаєте, чи допоможе і чи призведе до позитивного результату, відмови від куріння-перехід на електронну сигарету? Як правильно вибрати такий електронний пристрій і де замовити?
|
| |
| |
| Инга | Дата: Воскресенье, 12.02.2023, 22:05 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Не знаю, сумнівна затія, у мене друг теж намагався так кинути курити за допомогою електронних сигарет, але за підсумком, курить електронні сигарети і на мою думку, навіть більше ніж раніше. Курити той же вейп набагато приємніше, легко, немає відчуття гіркоти як від звичайних сигарет, тому і скурюєш набагато більше
|
| |
| |
| ЛехаТиранов | Дата: Воскресенье, 12.02.2023, 22:09 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
| Багато зараз перейшли на електронні сигарети, вони досить популярні. Для деяких це не просто курильний пристрій, а іміджева річ, вони зручні, компактні і з цікавим дизайном.
|
| |
| |
| KotMifodiy | Дата: Воскресенье, 12.02.2023, 22:14 | Сообщение # 4 |
Сержант
| Я думаю, що необхідно спробувати кинути палити за допомогою електронних сигарет, якщо є такий шанс. Адже спочатку вони для цих цілей і створювалися. Зараз у продажу є багато різновидів таких пристроїв, почитайте про кожний вид, який з них більш безпечний для здоров'я. Раджу вам почати з одноразових сигарет і з невеликим відсотком нікотину. Вибрати такі сигарети ви можете на сайті Вейп Шоп https://zakupay-vape.com/product-category/odnorazka/
|
| |
| |