Лечение
|
|
Bogdan12345 | Дата: Вторник, 25.04.2023, 14:48 | Сообщение # 1 |
Полковник
Статус: Offline
| Всем привет. Народ ,мне требуется серьезная операция,но ,сам диагноз для меня под вопросом,не доверяю нашим врачам ,скажите где можно пройти качественную диагностику и чтоб по ее итогам мне назначили правильное решение и точно уже озвучили нужна ли операция или нет ,короче посоветуйте проверенную клинику с лучшими специалистами
|
|
| |
Nastya199001 | Дата: Среда, 26.04.2023, 15:39 | Сообщение # 2 |
Полковник
| Я проходила обследование и лечение в частной клинике,мне все понравилось,сервис , лечение и .т.д. Так что я бы советовал обращаться именно в частную клинику
|
|
| |
Maryland | Дата: Четверг, 27.04.2023, 10:27 | Сообщение # 3 |
Полковник
| Я вважаю, що лікування потрібно проходити за кордоном, там більш кваліфіковані лікарі і краще обладнання. Особисто я проходила спочатку діагностику, а надалі лікування в цій https://anadolumedicalcenter.com.ua/ клініці, знаходиться вона в Туреччині і входить в десятку кращих медичних центрів світу, при своєму статусі у них цілком реальні ціни на лікування. Так що я довіряла їм своє здоров'я і не пошкодувала. На сайті ви навіть можете отримати консультацію від співробітників цього медичного центру абсолютно безкоштовно і після вже вирішити для себе варто туди летіти чи ні.
|
|
| |
knopik | Дата: Суббота, 13.05.2023, 23:47 | Сообщение # 4 |
Лейтенант
| Порадьте хорошу клінику на Закарпатті? Куди можно буде звернутися, щоб пройти дослідження?
|
|
| |
jujuju | Дата: Суббота, 13.05.2023, 23:50 | Сообщение # 5 |
Лейтенант
| Мені подобається така кліника у місці Ужгород як кліника Біляка https://bilyak.com.ua/ . Ми скільки раз зверталися туди. Без дослідження вам не поставлять діагноз та не призначать нормальне лікування. У кліниці є сучасне обладнання та відомі спеціалісти.
|
|
| |
Remar | Дата: Воскресенье, 27.08.2023, 15:34 | Сообщение # 6 |
Сержант
| Спасибо за актуальную информацию
|
|
| |