Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
обменник
MarylandДата: Понедельник, 16.10.2023, 06:03 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
доброе утро. Очень нужен проверенный совет как можно перевести деньги брату на Украину?

Denis85Дата: Вторник, 17.10.2023, 22:10 | Сообщение # 2
Сержант
а разве сейчас это кому нибудь доступно?  Помоему все по отменили.

sofia85Дата: Вторник, 17.10.2023, 22:11 | Сообщение # 3
Сержант
Можу порадити спосіб, яким користуюся особисто я, щоб поповнити карту банку з мобільного використовую обмінник муха їм легко і просто користуватися, і при цьому працює цілодобово 24/7. А ще через цей обмінник у мене чоловік крипту купують за вигідним курсом, так що рекомендую і вам спробувати. Думаю якраз стане в нагоді.

ArbuzinKaДата: Среда, 21.02.2024, 08:20 | Сообщение # 4
Сержант
Цитата Maryland ()
доброе утро. Очень нужен проверенный совет как можно перевести деньги брату на Украину?

Платіжних систем є досить багато. Потрібно вивчити більше детальніше інфу по ним

StafforДата: Пятница, 23.02.2024, 13:26 | Сообщение # 5
Сержант
Цитата ArbuzinKa ()
Платіжних систем є досить багато. Потрібно вивчити більше детальніше інфу по ним
Ви праві. Реально не варто поспішати, бо краще сфокусувати свою увагу на вивченні особливостей по кожній з них. Мені от до прикладу цікава платіжна система піонер . По ній читаю все те, що може бути для мене корисним в  майбутньому. Виявляється, що пайонір це платіжна система, яка використовується практично по всьому світі! Уявіть собі її масштаби!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026