| hekahuc | Дата: Четверг, 12.06.2025, 07:27 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Я тимчасово живу не за пропискою – переїхав працювати в інше місто. Хотів оформити кредит, але деякі сервіси питають адресу реєстрації і вимагають підтвердження. Це не дуже зручно, бо немає часу їхати додому чи брати якісь довідки. Чи є зараз можливість взяти кредит, орієнтуючись на фактичне місце проживання, а не на прописку? І бажано все онлайн, без відвідувань офісів.
|
| |
| |
| Valship | Дата: Четверг, 12.06.2025, 07:39 | Сообщение # 2 |
Майор
Статус: Offline
| Можеш подивитися на https://mfoxa.com.ua/ – там якраз зібрані компанії, які працюють повністю онлайн. У багатьох з них реєстрація не має великого значення, якщо ти в Україні і маєш карту українського банку. Сам сайт не оформляє кредити, але дає можливість порівняти МФО за умовами – серед них є ті, що не звертають уваги на прописку. Я так робив – жив у гуртожитку, а зареєстрований зовсім в іншій області, і це не стало проблемою. На mfoxa просто зручно подивитись, хто як працює, а вже оформлення відбувається напряму на сайті обраної компанії. Все просто і без зайвого клопоту.
Якщо треба, можу також порадити що робити при відмові у кредиті, як правильно вказати адресу проживання, або де дають перший кредит без відсотків.
|
| |
| |