| hemay | Дата: Четверг, 13.03.2025, 08:26 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Коли мені знадобився присяжний переклад документів для подання до іноземних установ, я звернувся до бюро перекладів «Latinica-Кирилиця» у Києві (https://pereklad.net.ua/uk....ladachi). Це рішення було прийнято після ретельного пошуку надійного бюро, яке могло б забезпечити якісний переклад з офіційним засвідченням.
Мій досвід співпраці з «Latinica-Кирилиця» перевершив очікування. Команда бюро продемонструвала високий рівень професіоналізму та оперативності. Особливо вразила можливість отримати присяжний переклад, який не потребує додаткового нотаріального засвідчення чи апостилю, оскільки він виконується присяжним перекладачем, акредитованим Міністерством юстиції Польщі.
Процес замовлення був простим та зручним. Я надав необхідні документи та отримав детальну консультацію щодо термінів виконання та вартості послуг. Приємно здивувала можливість отримати готові переклади як особисто в офісі, так і через поштові служби, що є дуже зручним для зайнятих людей.
Завдяки «Latinica-Кирилиця» я без проблем подав документи до іноземних установ, оскільки їх присяжний переклад у Києві відповідав усім міжнародним стандартам. Рекомендую це бюро всім, хто шукає надійного партнера для перекладу офіційних документів.
|
| |
| |