Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: dimitrov  
Де замовити кувалду для будівельних робіт?
ValshipДата: Пятница, 07.03.2025, 06:04 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Підкажіть, де можна купити надійну кувалду для будівельних робіт? Почав трохи підробляти на демонтажах, іноді треба розбити бетон чи стару цеглу. Шукаю варіант, щоб був не надто важкий, але досить міцний, щоб витримував серйозні навантаження. У будівельних супермаркетах знайшов кілька моделей, але сумніваюсь у їх довговічності. Хто вже проходив цей шлях — буду вдячний за відгуки і поради, де можна взяти щось нормальне.

hemayДата: Пятница, 07.03.2025, 06:59 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Є хороший варіант для тебе. Я коли теж шукав кувалду для подібних робіт, то зрозумів, що прості магазини не варіант — ціна висока, а якість не завжди тішить. В результаті замовив у Br-mannesmann і не прогадав. Там якраз в категорії br-mannesmann.com.ua/product/categories/hand_tool,hammers_and_sledgehammers є багато моделей, які розраховані на важкі роботи. У них кувалди з міцним металом, зручними ручками, які не вислизають і не ламаються після кількох ударів. Та й вага різна, можна підібрати під свої сили. В мене вже другий сезон служить, і досі як нова, хоча роботи вистачає. Раджу глянути на їхній сайт — ціни адекватні, доставляють швидко, а головне — все, що брав там, реально працює і не підводить.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026