Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: dimitrov  
Форум » Наш город » Димитров » Садова техніка від провідних виробників
Садова техніка від провідних виробників
DionisДата: Четверг, 04.04.2024, 18:30 | Сообщение # 1
Подполковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 143
Статус: Offline
Дилерський центр Садмаркет є одним із провідних спеціалізованих центрів у Києві, який займається продажем, гарантійним обслуговуванням, ремонтом та післягарантійним обслуговуванням садово-паркової та будівельної техніки. Наша компанія успішно працює на ринку України вже понад 10 років, і за цей час ми заслужили на довіру багатьох великих компаній, а також рекомендації від наших задоволених клієнтів.

Однією з наших основних конкурентних переваг є наявність понад 30 ділерських договорів з офіційними постачальниками садової техніки. Це означає, що ми маємо доступ до оригінальних запчастин та комплектуючих, що дозволяє нам забезпечувати високу якість сервісного обслуговування та ремонту. Ми пишаємося тим, що є офіційним дилерським центром шведської промислової компанії Husqvarna, одного зі світових лідерів у виробництві садової техніки. Завітайте до нашого Дилерського Центру Husqvarna AL-KO https://sadmarket.kiev.ua/

У нашому дилерському центрі ви знайдете широкий асортимент садових інструментів і техніки, включаючи газонокосарки, культиватори, мотоблоки, бензопили, подрібнювачі садові, кущорізи, садові пилососи та багато іншого. Всі товари, які ми пропонуємо, мають високу якість і надійність, що гарантує довгий термін служби і відмінну продуктивність.

Наші спеціалісти – професіонали з багаторічним досвідом роботи у сфері сервісу садової техніки. Вони завжди готові проконсультувати вас з будь-яких питань, допомогти з вибором відповідної моделі та надати кваліфіковану допомогу у разі потреби ремонту чи обслуговування. Ми прагнемо до повного задоволення потреб наших клієнтів та гарантуємо швидке та якісне обслуговування.

Крім того, наш дилерський центр пропонує гнучку систему цін, різноманітні акції та спеціальні пропозиції, які роблять наші товари та послуги ще більш доступними. Ми цінуємо кожного клієнта та намагаємося створити для нього найкращі умови співпраці.

Якщо ви шукаєте надійного партнера для покупки або обслуговування садово-паркової техніки, зверніться до дилерського центру Садмаркету. Ми гарантуємо високий рівень сервісу, якісні товари та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Звернувшись до нас, ви зможете бути впевнені в тому, що ваша садова техніка буде бездоганно працювати і служити вам довгі роки.
 
Форум » Наш город » Димитров » Садова техніка від провідних виробників
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

 

Copyright MyCorp © 2024