Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений

Ваш Профиль
  
               
Логин:
Пароль:
     




Димитров 

Комментарии




Новое в блогах



Новое на форуме



Главная » 2010 » Сентябрь » 9 » Янукович, Азаров і Тігіпко слали рекордсменами серпневої інфляції
Янукович, Азаров і Тігіпко слали рекордсменами серпневої інфляції
21:51
Серпень – такий місяць коли ціни зовсім не зростають. 10 років в Україні в серпні не було інфляції. Горе-влада Януковича, Азарова й Тігіпка порушила цю традицію.
У серпні споживчі ціни виросли на 1,2% (за даними Держкомстату). Такої значної для останнього місяця літа інфляції не було в Україні вже 14 років, а протягом останніх десяти років у серпні ціни взагалі не зростали.
Цитата прем’єр-міністра опозиційного уряду: «Цей місяць традиційно характеризувався відсутністю інфляції, чи навіть дефляцією – тобто зниженням споживчих цін. Адже в серпні овочі, фрукти та інші продукти харчування зазвичай дешевшають… За урядування команди Януковича сільськогосподарська продукція та продукти харчування у серпні в основному подорожчали», - зазначив член фракції «БЮТ - Батьківщина» Сергій Соболєв. http://www.byut.com.ua/news/3048.html
Цитата прем’єр-міністра опозиційного уряду: «І це не дивує – зважаючи на те, що уряд Азарова фактично позбавив селян, виробників сільгосппродукції, фінансової підтримки держави. Сьогодні люди відчули перші наслідки такої урядової політики, рівно як і масштабної емісії, тобто друку пустих грошей, від якого ми застерігали владу ще в квітні місяці», - сказав Сергій Соболєв.
У країні виростають ціни практично на все. Крім дорожчання газу на 50%, дорожчає проїзд, ціни на хліб, на основні продукти харчування. Виросла ціна навіть на звичайну кам’яну сіль, що є дуже симптоматичним. Кожен похід до магазину, кожне нове підвищення цін супроводжується одним і тими же коментарями: «Це таке покращення життя уже сьогодні?Це Україна для людей?». Так, це Україна для людей, але цих людей можна порахувати на пальцях і за покращення їхнього життя платять мільйони інших.
Вы можете разместить ссылку на страницу в социальных сеятх:
Категория: Политика | Просмотров: 899 | Добавил: Ferrari | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Тысяча и один пасьянс

Мисс Димитров



Наш опрос
Какими сервисами гугля вы пользуетесь?
1. Поисковик
2. YouTube
3. GoogleMap
4. GMail
5. Другие
6. Ничем
Всего ответов: 141



Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0




Сегодня на сайте




День Рождения у:
Lucky(41), Blipligidocic(60), simosrega(45), Pamitk(47), Robertcuby(41), SamuelMi(40), Robertveni(38), Juliusmop(40), JeffreyMof(43), ALizIndeniz(39), ZacheryNow(44), IsidroKn(45)



 
Copyright MyCorp © 2024