Потрібен чоловічий костюм
|
|
ЛехаТиранов | Дата: Четверг, 30.04.2020, 21:47 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Привіт форумчани. У мене питання з області осінніх дощів і просто вогкою погоди))) - де можна придбати хороший чоловічий непромокальний костюм, в ідеалі утеплений, але це вже як бонус, раптом знайдемо.
|
|
| |
NicolasSokolov | Дата: Четверг, 30.04.2020, 21:53 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
| Пошукайте на китайських торгових майданчиках, там багаторізної сезонної спецодягу, так що вже де-де, а там можна знайти точно, якість звичайно може трохи здивувати, але скільки всякого замовляла, завжди нормальне.
|
|
| |
Stranger | Дата: Четверг, 30.04.2020, 21:56 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
| Так я б теж в Китаї замовила - це не питання, але боюся, щопосилка прийде тоді, коли покупка буде вже неактуальною, я вже навчен гірким досвідом, завжди намагаюся замовляти на віддалене майбутнє.
|
|
| |
Lemew | Дата: Четверг, 30.04.2020, 21:59 | Сообщение # 4 |
Лейтенант
| Чоловік нещодавно замовляв собі костюм дощовик - куртка зкапюшоном і брюки - на сайті магазину мілітарі-одягу. Якість дуже непогане, шви не тільки добре прошиті а й чимось оброблені, що не промокають. Правда не утеплений. Можу вам порадитиінтернет-магазин Камо Тек
Сообщение отредактировал Lemew - Четверг, 30.04.2020, 21:59 |
|
| |
Holik | Дата: Пятница, 27.09.2024, 09:30 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| У мене є декілька костюмів для роботи, тому найближчим часом не планую іх міняти чи просто витрачати гроші на нові. А от чоловічі сорочки https://springfield.com.ua/categories/choloviki точно треба ще замовити, тому що якість в цьому магазині дуже сподобалась. Справжня бавовна, дуже вдалий фасон та розумна вартість.
|
|
| |