| Вивіз та сортування сміття. | 
|  | 
| 
| Chemes | Дата: Среда, 02.04.2025, 07:24 | Сообщение # 1 |  |   Генерал-майор Группа: Пользователи Сообщений: 322 Статус: Offline | Не всі знають, що переробка алюмінієвої банки заощаджує 95% енергії, необхідної для виробництва нової! Коли я вирішив зайнятися сортуванням відходів, головним критерієм була практичність. Так я знайшов Recycle – сервіс, де все зроблено для зручності. Подання заявки – за кілька кліків, відгук кур'єрів – миттєвий, а ціна – приємна. Комісія тут https://recycle-app.com/ зовсім невелика, а головне, що сервіс працює у багатьох містах України. Можна навіть стати кур'єром і заробляти на цьому! Підходить і для приватних клієнтів, і для бізнесу. Тепер вивезення сміття, це не проблема, а внесок у чисте майбутнє, і я радий, що знайшов такий зручний і продуманий сервіс. |  |  |  |  | 
| 
| loggggaaanna | Дата: Среда, 09.07.2025, 14:49 | Сообщение # 2 |  |   Полковник Группа: Пользователи Сообщений: 154 Статус: Offline | У сучасному світі екологія стає все більш актуальною темою, що турбує кожного з нас. Збереження природи, зменшення забруднення і відповідальне споживання – це ті кроки, які допоможуть зберегти планету для майбутніх поколінь. Однією з важливих платформ, що підтримує екологічні ініціативи та поширює знання про сталий розвиток, є GreenEra Hub. Вони допомагають людям дізнаватися про екологічні тренди, впроваджувати еко-звички у повсякденне життя та підтримувати проекти, спрямовані на захист довкілля. Долучайтеся до руху за чисту планету вже сьогодні! |  |  |  |  | 
| 
| SunsetChaser | Дата: Пятница, 22.08.2025, 22:27 | Сообщение # 3 |  |   Рядовой Группа: Пользователи Сообщений: 7 Статус: Offline | Ключове — це сортувати відходи вдома та укладати договір тільки з тими перевізниками, які гарантують, що відсортоване сміття повезуть саме на переробку, а не на звалище |  |  |  |  |