| ВиолаТараканова | Дата: Суббота, 08.08.2026, 22:37 | Сообщение # 1 |
Полковник
Статус: Offline
| Є рішення, які ми роками відкладаємо, хоча чудово розуміємо, що вони можуть змінити наше життя на краще. Для мене таким рішенням було встановлення брекетів. Я довго знаходила причини почекати: то не було часу, то здавалося, що лікування буде надто довгим, то просто не хотілося проходити через період адаптації. Зрештою я зрозуміла, що через кілька років усе одно шкодуватиму, якщо так і не зроблю цього. Саме тому звернулася до MegaDental на консультацію Megadental.lviv.ua/poslugy/ortodontiya-vypravlennya-prykusu/vstanovlennya-breket-systemy/ Після першої зустрічі я вийшла з відчуттям, що нарешті розумію, що і навіщо потрібно робити. Ортодонт спокійно пояснив усі етапи та відповів на питання, які накопичувалися в мене роками. Встановлення брекетів стало набагато менш страшним, ніж я собі уявляла. Так, довелося звикати до нових відчуттів, уважніше чистити зуби та трохи змінити харчування, але це цілком реально. Найприємніше почалося тоді, коли я побачила перші помітні зміни. Здавалося б, невелика деталь, але коли дивишся в дзеркало й бачиш, що зуби поступово вирівнюються, з'являється величезна мотивація. Тепер я навіть із задоволенням приходжу на контрольні прийоми, бо цікаво спостерігати за прогресом. Окремо хочу подякувати лікарю за уважність і терпіння. Для мене було важливо не просто встановити брекети, а пройти весь процес із розумінням того, що відбувається. Поки попереду ще частина лікування, але я вже точно знаю, що рішення було правильним. І, мабуть, найбільше шкодую лише про одне — що не наважилася зробити це раніше.
|
| |
| |