|
Як не забути привітати друзів та родичів
|
|
| Lawlet123 | Дата: Воскресенье, 10.05.2026, 17:07 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Усім привіт! Останнім часом піймав себе на думці, що через постійну роботу та дедлайни взагалі перестав стежити за календарем. Нещодавно ледь не проґавив іменини близького друга, добре, що в останній момент хтось у групі нагадав. Раніше якось простіше було, а зараз стільки подій, нових дат і перенесень, що голова обертом. Хотілося б знайти якийсь простий ресурс, де без зайвих зусиль можна зранку глянути список подій. Я намагався користуватися стандартними календарями в телефоні, але вони часто ігнорують наші локальні чи професійні свята. Поділіться, будь ласка, як ви тримаєте руку на пульсі, щоб не виглядати неуважним перед близькими?
|
| |
| |
| QuillMaster | Дата: Воскресенье, 10.05.2026, 17:44 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Це дійсно поширена проблема в сучасному темпі життя. Я теж раніше вічно виправдовувався, що "закрутився", але потім зрозумів, що треба просто мати одне перевірене джерело під рукою. Я собі закинув у закладки смартфонного браузера сторінку https://calendaryk.day/today там завжди актуальна інфа. Кожного ранку, поки чекаю на ліфт або п’ю першу каву, дивлюся, яке сьогодні свято. Це займає рівно 10 секунд, зате я завжди в курсі, чи треба комусь написати привітання або зателефонувати. Там зручно, що зібрані і державні дні, і релігійні, і навіть просто цікаві міжнародні дати. Дуже виручає, спробуйте, щоб більше не відчувати провини за забуті привітання.
|
| |
| |
| Lawlet123 | Дата: Воскресенье, 10.05.2026, 18:02 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
| Дякую за пораду, справді зручний сайт, зберіг собі, щоб завжди бути на зв'язку з реальністю!
|
| |
| |