|
Хто вже ставив HPL фасади ASD у кухні чи шафах?
|
|
| SerhiiKovalski | Дата: Пятница, 12.12.2025, 15:06 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Хлопці, хто вже ставив HPL фасади ASD від AGT Plus у себе вдома? Ми з дружиною вирішили переробити кухню, і мене цікавить, наскільки вони реально довговічні. Читаю відгуки, і деякі пишуть, що все супер, а деякі — що подряпини з’являються за пару місяців. Хочу зрозуміти, чи варто брати ці фасади чи шукати щось інше.
|
| |
| |
| Yuriy_Hrynevsky | Дата: Пятница, 12.12.2025, 15:09 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Я ставив у себе три роки тому. Виглядають досі майже як нові, навіть після інтенсивного користування. Так, якщо сильно натискати або різати поруч, можуть з’явитися мікроподряпини, але для нормальної експлуатації кухні — взагалі ок. Ще мені сподобалася різноманітність декорів, підібрав під свій стиль без проблем.
|
| |
| |
| Viktor_Koroviak | Дата: Пятница, 12.12.2025, 15:11 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Можу трохи розширити тему: деякі люди не знають, що HPL фасади мають різну товщину і текстуру, від цього залежить довговічність. Я замовляв на https://agtplus.ua/facades/hpl-fasady-asd — вибір був дуже широкий. У мене стоїть темний декор, виглядає дорого і відчутно міцний. Раджу звернути увагу на обробку країв і підгонку — це реально впливає на експлуатацію.
|
| |
| |
| SerhiiKovalski | Дата: Пятница, 12.12.2025, 15:15 | Сообщение # 4 |
Сержант
| Ого, дякую за поради, вже легше орієнтуватися. Думаю, спробуємо замовити пару фасадів, подивимося вживу, а потім вже вирішимо всю кухню. Цікаво, як це вплине на загальний вигляд інтер’єру, бо дизайн для мене теж важливий.
|
| |
| |