Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Треба вирішити питання з житлом
SchaslivchikДата: Пятница, 21.02.2025, 09:36 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Друзі, є питання. Я збираюсь будувати готель, територія далеко від міста. І на момент будівництва, робітникам потрібно десь жити. Як гадаєте будувати їм якийсь будиночок, чи може поставити вагончик? Треба щось обрати що можна швидко встановити і щоб там було комфортно жити.

Сообщение отредактировал Schaslivchik - Пятница, 21.02.2025, 09:36

MaykllДата: Пятница, 21.02.2025, 09:48 | Сообщение # 2
Подполковник
Цитата Schaslivchik ()
Друзі, є питання. Я збираюсь будувати готель, територія далеко від міста. І на момент будівництва, робітникам потрібно десь жити. Як гадаєте будувати їм якийсь будиночок, чи може поставити вагончик? Треба щось обрати що можна швидко встановити і щоб там було комфортно жити.

Можна щось тимчасове побудувати, все залежить від того наскільки великий будиночок вам потрібен, на який термін. Але мені здається що краще встановити модульний. Переваги - швидко виготовлять, зроблять під ваші потреби і побажання, там тепло взимку і прохолодно літом, а головне якщо ви захочете то його можна буде перевезти в інше місце. Замовити будівельний вагончик можна в  ТОВ “ТрансМодульБуд” https://blockunit.com.ua/ru....bytovki і що ще подобається, що там образу душ, санвузол можна зробити.

pkzcbДата: Понедельник, 24.02.2025, 19:50 | Сообщение # 3
Рядовой
пепега

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025