Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Вибір генератора
KotMifodiyДата: Четверг, 17.11.2022, 12:20 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Хочу купити генератор для приватного будинку, щоб з комфортом пережити цю зиму. Нині почали часто відключати електрику.,а запаси в морозильній камері великі і прикро, якщо все це пропаде. Хто у темі, підкажіть, як правильно вибирати цю техніку?

ИнгаДата: Четверг, 17.11.2022, 12:26 | Сообщение # 2
Сержант
Я вас розумію, самі в такому ж положенні, але на жаль у квартиру генератор не поставити, та й зараз на них великий попит і ціни дуже виросли, тому не кожному жителю генератор по кишені, навіть найпростіший й не потужній

DryBorisДата: Четверг, 17.11.2022, 12:31 | Сообщение # 3
Сержант
Потрібно вибирати генератор, виходячи з ваших вимог. Скільки електричних приладів ви хочете до нього підключати, якщо на одну морозильну камеру, то не варто брати потужний і дорогий генератор. Ціни на генератори зараз високі, але якщо є можливість, то я вважаю, що потрібно купувати, тому що подальші події непередбачувані. Тут на сайті можете подивитись варіанти https://am.ua/uk/generatory-i-elektrostancii/

ЛехаТирановДата: Четверг, 17.11.2022, 12:36 | Сообщение # 4
Лейтенант
Ми теж підготувалися до зими, купили ліхтарики, павербанки, свічки, для приготування їжі однокомфоркову піч та невеликий пропановий балон. Генератор купувати теж планую, але згодом і сильно потужний брати не буду- дорого.

afrikaДата: Среда, 18.01.2023, 12:03 | Сообщение # 5
Сержант
Купити генератор зараз, дуже складно.

ChemesДата: Четверг, 03.08.2023, 10:06 | Сообщение # 6
Генерал-майор
Сделал акцент на тех кто работает только с надежными производителями, чтобы быть уверенным в качестве генератора. Что касается ценовой политики, то компания Genset предлагает конкурентоспособные цены https://genset.com.ua/product-category/dizelnye-generatory/pow-25-kwt/, которые позволят вам сэкономить деньги. Они также предлагают профессиональные консультации по выбору генератора, чтобы вам было легко определиться с выбором. Не сомневайтесь, выбирайте компанию Genset и вы останетесь довольны.

katerinKA09Дата: Понедельник, 25.09.2023, 11:03 | Сообщение # 7
Рядовой
треба буде ретельно обирати генератори

tefangaДата: Вторник, 25.03.2025, 05:07 | Сообщение # 8
Подполковник
Вот ещё можете почитать статью про ТОП-5 лучших генераторов https://weukraine.tv/press-r....vlennja
Я лично исходя из этого и выбирал, заказал на сайте безпека шоп, был очень рад быстрой доставке и хорошей цене.
Рекомендую вам ознакомиться как минимум)

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025