Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Спроси у власти! » Вопросы по застройке города, архитектуре, планированию » Що міцніше, звичайний каркасник чи будинок із сіп панелей?
Що міцніше, звичайний каркасник чи будинок із сіп панелей?
АннаГДата: Суббота, 04.12.2021, 18:40 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 17
Статус: Offline
Хотілося б дізнатися думку фахівців у сфері будівництва — яка конструкція одноповерхового житлового будинку міцніша, традиційнішого каркасного або каркасного будинку із сіп панелей, побудованого за канадською технологією? Я не фахівець у цьому, але здається, що стики між сіп панелями не дуже й надійні.

Сообщение отредактировал АннаГ - Суббота, 04.12.2021, 18:41
 
Al-GДата: Суббота, 04.12.2021, 18:43 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 14
Статус: Offline
Ну по-перше, це не канадська технологія, американці першими спроектували і побудували каркасний будинок із сіп панелей - https://www.pobuduy.com/sip-pan....k-z-sip - тут описано, ким і коли був винайдений цей будівельний матеріал, коли і де збудували перший будинок з сіп-панелей.Також детально описані особливості технології будівництва будинків із сендвічів та характеристики матеріалу.

Що стосується міцності каркасних будинків із сіп панелей. Вони міцніші за традиційні каркасники через самонесучі властивості sip-панелей — у процесі виробництва їх склеюють під тиском до 5 тонн, тому сендвічі можуть витримувати механічне навантаження в 2 тонни. Доказом міцності будинків із сіп-панелей може послужити те,що це найпоширеніша останнім часом технологія будівництва малоповерхових житлових будинків у Японії. Такі будинки здатні витримувати землетрус до 9 балів за шкалою Ріхтера.


Сообщение отредактировал Al-G - Суббота, 04.12.2021, 18:45
 
Farin63Дата: Вторник, 04.07.2023, 08:17 | Сообщение # 3
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 26
Статус: Offline
Ну, наскільки, я розумію, що різниця не так уж і велика, тож прпопоную роздивитись такий варіант, як модульні будинки на https://moduldom.com.ua/uk/, вони мають переваги, що сприяють їх популярності. А саме, вони виготовляються в контрольованих умовах заводу, що дозволяє досягти високої якості конструкцій і уникнути впливу погодних умов на процес будівництва і це ще не все, більше можна дізнатися по лінку.
 
Форум » Спроси у власти! » Вопросы по застройке города, архитектуре, планированию » Що міцніше, звичайний каркасник чи будинок із сіп панелей?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

 

Copyright MyCorp © 2024