|
Оренда дістала. Де зараз шукати квартиру без посередників?
|
|
| SerhiiKovalski | Дата: Среда, 01.04.2026, 19:22 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Народ, хтось останнім часом моніторив новобудови в місті? Бо я вже фізично не вивожу ці квести з орендою. Власник знову натякає на підняття ціни, і я серйозно задумався вкластись у своє, хай навіть на етапі здачі чи останніх стадіях будівництва. Але ж це просто треш якийсь — відкриваєш популярні сайти, і там 90% оголошень від агентств, які тупо приховують реальні прайси або парять свою комісію за те, що просто двері відкрили. Де зараз нормально дивитись квартири напряму, щоб без оцих "прокладок"?
|
| |
| |
| Viktor_Koroviak | Дата: Среда, 01.04.2026, 19:27 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| Ооо, жиза. Я так само минулої осені мучився. Ті "експерти" ще й люблять виставляти фейкові квартири з красивим плануванням, щоб ти подзвонив, а потім починається: "ой, за цю вже завдаток дали, але є інша, трохи дорожча...". Я в підсумку забив на класичні дошки оголошень. Якщо шукаєш суто щоб була нерухомість від забудовника і без агентських накруток, глянь цей портал. Це типу вітрина, де тільки прямі контакти девелоперів зібрані.
|
| |
| |
| Yuriy_Hrynevsky | Дата: Среда, 01.04.2026, 19:53 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| А в чому прикол? Знов якась прихована агенція, яка потім тобі свій договір на інформаційні послуги підсуне перед нотаріусом? Бо я таких "прямих" агрегаторів вже надивився. Зазвичай все одно потім вилазить якийсь менеджер, якому треба відслюнявити відсоток.
|
| |
| |
| Viktor_Koroviak | Дата: Среда, 01.04.2026, 19:57 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Та ні, в тому й суть, що вони не агенція. Вони працюють суто як каталог. Ти там фільтруєш ЖК, дивишся планування і звязуєшся напряму з відділом продажу самого забудовника. Якраз прикол в тому, що ти нікому комісію не платиш. Сам так смарт-квартиру взяв, зекономив нормально грошей, які зараз якраз пішли на перші чорнові роботи.
|
| |
| |
| SerhiiKovalski | Дата: Среда, 01.04.2026, 20:02 | Сообщение # 5 |
Сержант
| Погортав їхній сайт, слухай, інтерфейс принаймні не бісить. І головне — відразу видно, який перший внесок потрібен і яка ціна за квадрат, а не оце вічне "ціна договірна, пишіть в дірект". Знайшов пару адекватних варіантів, скинув собі в закладки. Завтра буду дзвонити у відділи продажу розпитувати, що там по документах. Дякую за наводку, бо вже думав, що самому зараз нереально щось знайти без посередників.
|
| |
| |