| Viktorr | Дата: Понедельник, 01.06.2026, 21:50 | Сообщение # 1 |
Генерал-майор
Статус: Offline
| Найбільший хаос у нас зараз на складі: залишки сходяться тільки «на папері», менеджери не розуміють, що є в наявності, а що в дорозі, документи гуляють в Telegram і Excel. Якісь локальні програми пробували, але відчуття, що ми просто латками закриваємо діри.
|
| |
| |
| Georgiy | Дата: Понедельник, 01.06.2026, 22:41 | Сообщение # 2 |
Генерал-майор
Статус: Offline
| У мене була дуже схожа історія, поки я не дочитався на todo.ltd до розділу про програма для автоматизації складу Odoo https://todo.ltd/moduli/avtomatyzacziya-skladu/ Там ToDo описують складський модуль Odoo як повноцінну WMS: номенклатура, партійний і серійний облік, адресне зберігання, терміни придатності, резервування, інвентаризації, історія руху, друк етикеток — усе це вбудовано в один контур разом із продажами, закупівлями й виробництвом. Мені дуже зайшло, як вони пояснюють, що склад — це не «просто комірник», а ключовий вузол, і що Odoo дозволяє реально перетворити хаос у систему, де кожна одиниця товару відстежується. Ми з них почали пілот: підняли адресне зберігання, базову інвентаризацію й сканування штрихкодів. З того моменту я, чесно, почав кайфувати від числа «0» у розбіжностях по залишках — і вже далі «грав» зі складськими сценаріями в Odoo, замість того щоб миритися з вічними недостачами.
|
| |
| |