Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: dimitrov  
Поради щодо чітів GTA 4
burdaДата: Пятница, 19.09.2025, 15:51 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Вітаю всіх! Після довгої паузи вирішив повернутися до GTA 4. Але тепер хочу не просто грати, а спробувати всі можливі коди для різних фішок гри. Пошук у мережі зайняв уже декілька годин і я трохи заплутався. Хто може порадити, як зібрати повний і надійний список чітів, щоб не прогаяти нічого важливого?

niksaДата: Пятница, 19.09.2025, 16:58 | Сообщение # 2
Лейтенант
Статус: Offline
Мені завжди подобалося відкривати секрети у відеоіграх і ділитися ними з друзями. GTA 4 для мене — класична гра, яку я можу проходити знову і знову, особливо використовуючи чіт-коди. Недавно я знайшла на Gameverse статтю, де є всі чіт-коди для GTA 4 https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-4/  і це справжній скарб для фанатів. Тут зібрані коди на гроші, транспорт, зброю, здоров’я і навіть на різні ефекти, які роблять гру смішнішою та цікавішою. Я одразу спробувала декілька і була в захваті від результату — грати стало легше і веселіше. Мені також подобається, що портал постійно публікує новини про ігри, тож завжди відчуваєш себе в тренді. Всім геймерам, хто хоче максимально насолодитися GTA 4, раджу обов’язково ознайомитися з цією статтею — вона значно економить час і додає грі веселощів та драйву.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025