Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Упаковка
Marisha21Дата: Вторник, 29.06.2021, 15:21 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Статус: Offline
Заказывала в компания  ubi-pack упаковку под заказ. Хочу сказать что на сайте настолько много информации и вариантов можно прочитать всё а потом уже делать свой заказ. Я так и сделал сначала знакомилась с информацией поняла для себя а потом написала и со мной связались. Качество просто великолепное. Команда специалистов: менеджеров, дизайнеров, конструкторов, технологов, представляет собой баланс креативного мышления и высоких стандартов качества. Их богатый опыт работы в сфере упаковочной промышленности, позволяет работать с проектами любой сложности.

Танюша

MikaДата: Суббота, 07.01.2023, 13:05 | Сообщение # 2
Генерал-лейтенант
Наразі не складно знайти взагалі упаковку, бо в Україні дуже багато виробників. Упаковка з картону, пластикова, навіть купити оптом Біг Беги не складе ніяких труднощів. Я просто впевнена, що Ви за бажання можете знайти оптимальну пропозицію за ціною та якістю.

IndiannaДата: Воскресенье, 05.03.2023, 21:35 | Сообщение # 3
Полковник
Що стосується пошуку пакувальних матеріалів, то можу ще порекомендувати виробника, в кого можна придбати поліетиленові плівки від виробника Замовити продукцію можна, зателефонувавши за телефоном або зв’язавшись з ними через електронну пошту. Доставка можлива в будь-який населений пункт України.

TheBestAnGeLДата: Вторник, 04.04.2023, 12:01 | Сообщение # 4
Полковник
Моя порада стане в нагоді тим, кому потрібно купити біг біги , вони в асортименті на сайті компанії Bigbag-Intera. Їх застосовують як універсальну тару для доставки та зберігання вантажів, насамперед сипких. На відміну від звичних мішків у біг-беги, товар фасують великими партіями. У такий спосіб перевозять сухі будівельні суміші, мінеральні добрива, продукти харчування, гранульовані пластики, інші матеріали. Для переміщення за допомогою вантажопідйомного обладнання є стропи.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026