Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Новости Киева
alena0112Дата: Вторник, 30.03.2021, 18:36 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Сейчас в Киеве происходит много чего, интересного, о чем должен знать каждый гражданин. Тем более, сейчас такое положение в стране, что нужно внимательно следить за политикой. По телевизору новости не смотрю, читаю о них в интернете. Кому интересно, новости про Киев читаю на этом сайте vesti.ua/kiev, они фиксируют все, о чем говорят в ТВ репортажах и даже больше. А какие последние сводки событий вас больше всего заинтересовали? Я рада, что сегодня наконец-то выпустили законопроект о помощи малому бизнесу. Вы уже слушали об этом?

RamosДата: Вторник, 27.05.2025, 08:09 | Сообщение # 2
Сержант
Статус: Offline
Моє ставлення до новин та інформаційного середовища останнім часом дуже змінилося, що сприяло більшому залученню новин у моє життя. З огляду на це, я почав користуватися якісним новинним порталом, що в свою чергу, дозволило мені отримувати якісні новини. Нещодавно я прочитав якісний матеріал про те, що ще один державний банк має з’явиться в Україні https://investtrustbank.com.ua/novyny....yy-mova, це є дуже важливою новиною в інформаційному просторі. Це чудова новина, оскільки вона демонструє розвиток банківського сектору навіть у такий складний економічний період в історії нашої країни. Саме завдяки таким новинам, я можу дізнаватися більше, та бути залученим у всі процеси моєї країни.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025