Marisha21 | Дата: Вторник, 08.12.2020, 13:29 | Сообщение # 1 |
Генералиссимус
Статус: Offline
| Большие и громкие новости требуют особенного внимания, истории которые имеют резонанс не скроют от обычных людей. На днях прочитала на сайте novostidnya о том что заместителя главы ДФС Новогелова Романа взяли на взятке. По моему времена Януковича возвращаются. Как вы думаете? И кстати пишут что его уже отпустили
Танюша
|
|
| |
Ramos | Дата: Вторник, 27.05.2025, 08:08 | Сообщение # 2 |
Сержант
Статус: Offline
| Як добре, що є місце, де ми можемо поспілкуватися з приводу новин. На сьогоднішній день це дуже важливо, тим більше, коли події розвиваються і змінюються так стрімко. З таким розкладом потрібно мати якісний новинний портал, який зможе надавати перевірені та актуальні новини, щоб тримати вас у курсі подій. Добре, що я свого часу знайшов такий, зараз завдяки йому, я прочитав цікаву статтю про рідкісні монети України https://investnews.com.ua/novyny....rybutok, які можуть принести великий прибуток, а також а також знання історії, що також дуже важливо. Все це надає мені можливість дізнаватися так багато нової інформації, що навіть інколи важко в це повірити. Таким чином, я можу дізнаватися як специфічні, так і загальні новини, що дозволяє мені бути завжди в інформаційному просторі. Тому, так важливо мати якісний новинний портал.
|
|
| |