Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Обмен валют Черкассы
VodylupeДата: Пятница, 05.06.2020, 09:57 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
В Черкассах для обмена валют пользуюсь только данной обменкой https://obmin24.ck.ua/ Курс валют в Черкассах всегда радует, а также есть возможность оформить заявку на обмен прямо на сайте.

RockiBolbiДата: Среда, 11.02.2026, 09:29 | Сообщение # 2
Подполковник
Короткий огляд актуальних новин і змін, що стосуються ринку та підприємців Черкаської області.
У Черкасах тривають обговорення щодо розвитку міської інфраструктури та підтримки малого бізнесу. Одним із ключових об’єктів уваги залишається центральний ринок черкаси, який відіграє важливу роль у щоденному житті містян та підприємців області. Тут не лише здійснюється торгівля місцевою продукцією, а й формуються ціни на сезонні товари.
За словами представників громади, найближчим часом можливі зміни в організації торгівлі, покращення санітарних умов та оновлення торгових павільйонів. Такі ініціативи спрямовані на підтримку фермерів Черкащини та створення комфортних умов для покупців. Ринок залишається важливою економічною точкою регіону та показником розвитку місцевого бізнесу.

TheBestAnGeLДата: Среда, 29.07.2026, 13:26 | Сообщение # 3
Полковник
Хочу поділитися своїм досвідом. Перед вильотом у відпустку мені потрібні були долари, причому обов’язково дрібними купюрами. Обійшла кілька банків поблизу, скрізь відмовляли. Зайшла до пункту обмін валют львів IFS на всяк випадок. Людей було чимало, але черга рухалася швидко. Коли підійшла до каси, касирка подивилася в лоток і підібрала мені побільше дрібних купюр. Жодних нервів, все чітко, професійно і, головне, з людським ставленням. Тепер за валютою тільки сюди, перевірено.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026