Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Домашне завдання
TvixyДата: Суббота, 04.04.2020, 18:25 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Добрий день! От скажіть, будь ласка, я одна відчуваю себе чайником, коли допомагаю дитині робити домашнє завдання? Іноді просто терпіння не вистачає. Дуже складно даються гуманітарні предмети, найприкріше, Українська мова та література із зарубіжною літературою. Підкажіть, де можна знайти підказки, готові домашні завдання з цих предметів для 5 класу? Хоч себе перевірити ще раз, не хочеться двійки додому тягнути.

Сообщение отредактировал Tvixy - Суббота, 04.04.2020, 18:31

KarinkaДата: Суббота, 04.04.2020, 18:30 | Сообщение # 2
Сержант
Не паникуйте и не нервничайте лишний раз. Значит вам больше поддаются точные науки. Мне кажется с современной программой в школе, сложно всем.
Мы и половины таких сложных заданий в свое время не делали.

BagirkaДата: Суббота, 04.04.2020, 18:35 | Сообщение # 3
Сержант
Может вам репетитора нанять, или с учителем договориться о дополнительных занятиях, раз так все сложно? Постоянно пользоваться готовыми домашними заданиями тоже не дело.

KlyaksaДата: Суббота, 04.04.2020, 18:45 | Сообщение # 4
Сержант
Скористатися готовими домашніми завданнями не гріх часом, але головне не захоплюватися і не привчати дитину до цього. Інакше далі ще гірше буде, без підказок зовсім нічого робити не стане. Я коли вчилася теж іноді користувалася, правда вже в більш старших класах, і проблеми були з фізикою і геометрією, як згадаю, аж мурашки по шкірі біжать) Ось тут знайдете Гдз з української мови для 5-го класу, Заболотного 2018р https://onegdz.com/5-klas....ma.html .

Не ждите чудес, чудите сами!

Сообщение отредактировал Klyaksa - Суббота, 04.04.2020, 18:45

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025