Добавить новость Софт (файлообменник) Доска объявлений
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Кератин для волос
ВиолаТаракановаДата: Среда, 07.10.2026, 12:25 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Кератин замовляла в Brazil-Prof за рекомендацією знайомої, яка вже користувалася професійною косметикою для волосся https://www.brazil-prof.com/ До цього я не дуже добре орієнтувалася в подібних засобах, тому перед покупкою вирішила самостійно переглянути асортимент магазину та розібратися, що саме мені потрібно. Виявилося, що вибір досить великий, є різні професійні продукти, тому можна підібрати косметику під конкретний тип волосся та бажаний результат. Замовлення оформила швидко, нічого складного в цьому не було. Доставка також пройшла без неприємних моментів, кератин отримала добре запакованим. Сам засіб справив хороше враження. Після використання волосся стало більш гладким і м'яким, значно краще вкладалося та менше стирчало в різні боки. Мені сподобався саме загальний вигляд волосся після процедури — воно стало більш доглянутим і акуратним. Ще один плюс у тому, що після укладання не потрібно витрачати стільки часу на приведення волосся до нормального вигляду. Звичайно, я дотримувалася рекомендацій щодо використання, тому результат вийшов саме таким, якого очікувала. Від самої покупки залишилися тільки позитивні враження. Brazil-Prof сподобався як магазин професійної косметики, де можна знайти необхідні засоби в одному місці. Кератином задоволена і покупку можу назвати вдалою.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026