| ВиолаТараканова | Дата: Среда, 12.08.2026, 21:45 | Сообщение # 1 |
Полковник
Статус: Offline
| Є покупки, які просто закривають певну потребу, а є такі, після яких ще кілька днів ходиш у гарному настрої. Саме таким для мене виявилося замовлення книжок в інтернет-магазині «Сенс» https://sens.in.ua/ Я зайшла на сайт фактично за однією книгою, але, як це часто буває з книжками, швидко знайшла ще кілька цікавих позицій і в результаті сформувала значно більший кошик. Дуже сподобалося саме відчуття вибору: можна не поспішати, переглядати різні видання, порівнювати книги між собою та поступово визначатися, що хочеться прочитати найближчим часом. Оформлення замовлення пройшло легко, без зайвих складнощів і незрозумілих етапів. Окремо хочу відзначити пакування. Для книжкового замовлення це справді важливо, адже навіть невелика недбалість під час транспортування може залишити сліди на обкладинці або куточках. У моєму випадку все приїхало акуратно, книги виглядали так, ніби їх щойно поставили на полицю. Відкривати посилку було особливо приємно — той самий момент, коли бачиш нові книги й уже подумки плануєш, яку почнеш читати першою. Сподобалося й загальне враження від магазину: немає відчуття хаотичної покупки, навпаки, усе сприяє тому, щоб трохи затриматися, подивитися асортимент і знайти щось несподіване для себе. Покупкою залишилася дуже задоволена і тепер точно знаю, куди загляну наступного разу, коли захочу придбати нову книгу.
|
| |
| |