Герметик для фар який обрати?
|
|
Marisha21 | Дата: Суббота, 25.05.2024, 07:49 | Сообщение # 1 |
Генералиссимус
Статус: Offline
| Герметик для фар - це не просто засіб для ущільнення, це гарантія довговічності та ефективності освітлення вашого автомобіля. Наші фари постійно відчувають вплив різних атмосферних умов - волога, пил, температурні коливання. Герметик створює надійний бар'єр, що захищає внутрішні частини фар від цих впливів, запобігаючи негативним наслідкам, таким як конденсація та окислення. Виберіть якісний герметик на Sklofar.ua та будьте впевнені в безпековому та продуктивному освітленні вашого авто.
Танюша
|
|
| |
mari4kaSS | Дата: Пятница, 31.05.2024, 15:21 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| https://sklofar.ua/product....rumenty тут треба шукати герметики, а не там, де Ви посилання кинули!
я є
|
|
| |
kostyuaualysh | Дата: Среда, 12.06.2024, 09:51 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Скло та корпуси для Audi застосовуються високоякісні матеріали, такі як високоякісне скло або спеціальні пластикові компоненти, що мають високу прозорість і стійкість до ударів. Ці інженерні рішення відповідають стандартам якості та естетики, характерним для Audi, і забезпечують надійний захист світлових джерел і компонентів фари.
|
|
| |
EvgeniiBMW | Дата: Вторник, 29.10.2024, 11:49 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Нещодавно спробував герметик для фар NHK Koito від SkloFar by Lemarix, і був приємно здивований результатом. Герметизує щільно, не пропускає вологу, і після нанесення легко очищується, якщо потрібно. Тепер фарбування фари чи заміна ламп не викликає жодних переживань за можливі протікання. Однозначно вартий уваги, якщо хочете надійно захистити фари від вологи!
|
|
| |
Mika | Дата: Среда, 16.04.2025, 12:37 | Сообщение # 5 |
Генерал-майор
| Тут конечно надо смотреть на технические характеристики и учесть тот факт, что фары порой соприкасаются с влагой. Посмотрите на такого плана герметик https://snabzhenie.com.ua/krepezh....rmetiki и я бы в целом отдала предпочтение акриловому. Думаю, что для вас это будет оптимальным на самом деле решением.
|
|
| |