Klarkson | Дата: Среда, 24.04.2024, 23:20 | Сообщение # 1 |
Генерал-майор
Статус: Offline
| Якщо чесно, то мені дуже подобаються гори і я завжди люблю відкривати для себе нові місця, адже це настільки цікаво. До речі, можу порадити всім тут https://koruna.ua/articles/borzhavski-polonyny/ детальніше дізнатися про похід до Боржави, де можна провести час на задоволення та дізнатися багато інформативної інформації. А ще я часто колись у Карпатах зупиняюся в готелі Коруна і всім раджу.
|
|
| |
Chemes | Дата: Понедельник, 17.02.2025, 23:55 | Сообщение # 2 |
Генерал-майор
Статус: Offline
| Шукали місце, де можна відпочити всією родиною, щоб і для дітей було цікаво, і дорослим було чим зайнятися. Головний акцент робили на комфорті, розвагах і доступній вартості, бо не хотіли переплачувати. Обрали Ruta Polyana – і це було влучне рішення! Готель пропонує багато варіантів номерів, тому легко підібрали той, що нам ідеально підійшов. Дітям найбільше сподобалися ігрові зони та можливість риболовлі, а ми з чоловіком оцінили лазню та чан – справжнє перезавантаження! До речі, харчування на високому рівні – шведський стіл із великим вибором страв, тож завжди можна знайти щось до смаку. А ще приємним бонусом стали екскурсії та лікування в Карпатах які організовує готель. Це дало можливість не просто відпочити, а й побачити справжні Карпати. Дуже сподобалася атмосфера: все для гостей, усе зручно, усе продумано. Ruta Polyana однозначно виправдала всі наші очікування.
|
|
| |