Marisha21 | Дата: Понедельник, 20.11.2023, 12:29 | Сообщение # 1 |
Генералиссимус
Статус: Offline
| Всім кому цікаві новини Дніпра рекомендую сайт https://dnipro24.com.ua/news/ . Сайт інформативний, завжди є що почитати. Подобається інтерфес сайту, зручно, зрозуміло та просто. Детальний огляд останніх подій у Дніпрі, що відбуваються у серці одного з найбільших міст України. Беріть на замітку. Від себе рекомендую.
Танюша
|
|
| |
ВиолаТараканова | Дата: Среда, 08.01.2025, 19:58 | Сообщение # 2 |
Полковник
| Російські війська атакували об’єкти «Нафтогазу», що стало черговим прикладом агресії Росії проти цивільної інфраструктури України. Хоча в компанії повідомили, що постраждалих немає, атака не минула без наслідків, оскільки пошкоджені об'єкти енергетики призвели до перебоїв з електропостачанням. Важливо, що компанія змогла оперативно організувати роботу для ліквідації наслідків атаки, і надання послуг українським споживачам не було порушено.
|
|
| |
Ramos | Дата: Четверг, 20.02.2025, 19:10 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Можу з повною в певненістю сказати, що наразі тематика новин є важливою, як ніколи раніше, бо саме завдяки новинами ми можемо без проблем бути в інформаційному просторі. А те, що ми тут можемо поспілкуватися з приводу новин, це взагалі круто і надає багато переваг. Також потрібно мати якісний новинний портал, котрий зможе завжди надавати тільки перевірену та актуальну інформаційю. Мені свого часу пощастило, що я знайшов саме такий портал, котрий у світі, де кожна секунда має значення, допомагає бути в курсі всього, саме https://financenews.com.ua/ стає вашим найкращим путівником у світі інформації, котрий в останні роки вельми бурхливий та перемінний. Провідний український новинний портал відзначається оперативністю та достовірністю, завдяки чому ви завжди першими дізнаєтеся про важливі події в Україні та світі. Саме завдяки йому, я тепер більш об'єктивно можу оцінювати та сприймати події та новини.
|
|
| |